Αυλαία ρίχνει σήμερα το βράδυ το Matala Beach Festival, ένα πολυπολιτισμικό πάρτι θεσμός που κατάφερε και φέτος η καρδιά της Κρήτης να χτυπά στα Μάταλα, με χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή.

Στην θρυλική παραλία του δήμου Φαιστού, έδωσαν ραντεβού και φέτος ταξιδιώτες από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και περιοχές του εξωτερικού για να απολαύσουν το μεγάλο πάρτι και να ζήσουν ένα αξέχαστο τριήμερο εκδηλώσεων, δίπλα στις μοναδικές σπηλιές του οικισμού.

Τα Μάταλα φόρεσαν χρώματα και ζωγραφιές με καλλιτέχνες όλων των ηλικιών να γεμίζουν με φαντασία τους δρόμους λίγες μέρες πριν την έναρξη.

Για τρεις μέρες και νύχτες δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου εμφανίστηκαν στις 3 σκηνές του φεστιβάλ στην πιο δυναμική και πολυδιάστατη σύμπραξη.

Στο πιο ξέφρενο πάρτι του καλοκαιριού, παρόντες δημοφιλείς Ελληνες καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος που άνοιξε τις εκδηλώσεις το βράδυ της Παρασκευής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που τραγούδησε χθες το βράδυ και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, που θα κλείσει απόψε την αυλαία, ενώ οι παράλληλες μουσικές σκηνές έπαιζαν αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Doors, οι Police και οι Pink Floyd αλλά και ξέφρενα Dj Sets.