BoutarisGiaTravelPlanΣτα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia 2012» βραβεύτηκαν και φέτος τα καλύτερα έντυπα των Τουριστικών Γραφείων μελών του HATTA. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου το Travel Plan απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Έντυπο Εξερχομένου Τουρισμού» για το Καλοκαιρινό ταξιδιωτικό τεύχος του Travel επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ηγετική θέση του ταξιδιωτικού οργανισμού στην ελληνική τουριστική αγορά. Το βραβείο παρέλαβε ο κος. Βασίλης Μιχαλακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής του Travel Plan από τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη. 

Στην κατάκτηση του βραβείου συνετέλεσε η κορυφαία ποιότητα και η αισθητική του, όπως επιβάλλεται από τα 30 χρόνια της ιστορίας του Travel Plan, η πληρότητα της πληροφορίας και η φιλικότητα προς τον αναγνώστη του.

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο concept το Travel Plan ετοίμασε το χειμερινό τεύχος του ταξιδιωτικού εντύπου Travel στις σελίδες του οποίου ο αναγνώστης του μπορεί να βρει προτάσεις για Ελλάδα, Εξωτερικού και Κρουαζιέρα για τον Χειμώνα και για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Αναζητήστε τώρα το νέο χειμερινό έντυπο σε ένα από τα 11 καταστήματα του δικτύου Travel Plan σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη ή ξεφυλλίστε το ψηφιακά στο www.travelplan.gr και στα social media.