Ο Ταξιδιωτικός Οδηγός Forbes (FTG) παρουσίασε τα πολυαναμενόμενα Star Rating Awards 2020, αξιολογώντας τα πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια και spa σε περισσότερες από 70 χώρες.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία

  • Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα των πέντε αστέρων με 19 κορυφαία ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων έξι νέες προσθήκες για το 2020. Τα πέντε αστέρων καταλύματα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Berkeley, το Brown’s Hotel, το Rocco Forte Hotel, tο Egerton House Hotel, το ιστορικό Four Seasons Hotel London, το Milestone Hotel & Residences και το Rosewood London.
  • Το Four Seasons παρέμεινε η κορυφαία μάρκα ξενοδοχείων πέντε αστέρων από την άποψη των τιμών, αποσπώντας περίπου δώδεκα νέα βραβεία το 2020. Επιπλέον, τα Four Seasons Hotel Chicago, Four Seasons Resort Palm Beach, Four Seasons Hotel Boston και Four Seasons Hotel New York είναι από τα 11 ακίνητα πέντε αστέρων που διατηρούν την βαθμολογία τους για περισσότερα από 20 χρόνια.
  • Το Wynn Resorts συνέχισε επίσης την κυριαρχία του, κερδίζοντας επτά βραβεία πέντε αστέρων στην αγορά του Λας Βέγκας και άλλα οκτώ στο Μακάο.
  • Ακολουθούν το Μακάο και το Παρίσι με 13, η Νέα Υόρκη με 10 και το Χονγκ Κονγκ 8.
  • Στις ΗΠΑ το Μπέβερλι Χιλς και το Μαϊάμι εκπροσωπούνται επίσης με έξι και πέντε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, αντίστοιχα.

Τα πολυτελή εστιατόρια και spa

Το Μακάο και το Χονγκ Κονγκ κατατάσσονται παγκοσμίως στους κορυφαίους προορισμούς με πολυτελή εστιατόρια με 23 και 11, αντίστοιχα. Ακολουθούν η Νέα Υόρκη με 7 και το Λας Βέγκας με 6.
Μακάο είναι ο πρώτος προορισμός για τα πολυτελή spa πέντε αστέρων. και διαθέτει 14. Ακολουθούν η Καλιφόρνια με 11, η Φλόριντα με 7, το Χονγκ Κονγκ 5 5 και και η Νεβάδα με 4.