Tο φετινό πρόγραμμα γαστρονομικών και μουσικών εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ekies All Senses Resort στη Βουρβουρού Χαλκιδικής συνεχίζεται την Πέμπτη 25 Ιουλίου και την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο των Ekies Walks, την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:30 θα φιλοξενηθούν ταυτόχρονα για πρώτη φορά δυο ελληνικά οινοποιεία, ενώ την Παρασκευή στις 20:30 ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του διεθνούς μουσικού φεστιβάλ «Reworks», Anastasios, θα στήσει ένα μουσικό πάρτι μπροστά στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, στο 2ο Ekies Walks, η Χλόη Χατζηβαρύτη, από το ομώνυμο οινοποιείο στη Γουμένισσα, και ο Ιάσων Λίγας, από το οινοποιείο VOI στην Κρανιά Ολύμπου, θα παρουσιάσουν κάποιες από τις ετικέτες τους και θα συμμετάσχουν σε έναν γόνιμο διάλογο για το μέλλον του ελληνικού κρασιού και τη δυναμική των γηγενών εγχώριων ποικιλιών υπό τον συντονισμό του Γιάννη Γκουγκουτούδη, υπεύθυνο του οινικού προγράμματος.

Τα πιάτα που θα συνοδεύσουν τις τέσσερις διαφορετικές γευστικές στάσεις επιμελείται ο βραβευμένος σεφ του ξενοδοχείου, Δημήτρης Παμπόρης.

Στο σημείο που θα καταλήξει ο γαστρονομικός περίπατος, δηλαδή στα ξύλινα σπιτάκια της παραλίας που μετατρέπονται σε μπαρ, το επόμενο απόγευμα, κατά τη δύση του ηλίου, ο Anastasios θα στήσει τις κονσόλες του για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό πάρτι.

Υπό το φως των αστεριών, ενώνοντας τη μουσική του με τους ήχους των κυμάτων, θα δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό σκηνικό, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν η δική του μουσική «αλήθεια» και ο χορός. Την εκδήλωση υποστηρίζει το βραβευμένο ελληνικό τζιν Grace, το οποίο εκείνη τη βραδιά μαζί με τα σχετικά κοκτέιλ θα δίνονται σε προνομιακή τιμή.

«Την τελευταία τριετία όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες εστιάζουν πιο πολύ στις εμπειρίες που συνοδεύουν τη διαμονή και λιγότερο στον τύπο του δωματίου. Έχοντας κατά νου τη συγκεκριμένη τάση, φέτος εμπλουτίσαμε σημαντικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων μας αφενός για να προσφέρουμε πρωτότυπες εμπειρίες στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και σε όσους βρίσκονται στην περιοχή, αφετέρου για να συνδεθούμε ακόμη πιο ουσιαστικά με τον τόπο μας. Το Ekies Walks καλωσορίζει και προβάλλει δυο από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα της εγχώριας οινικής σκηνής, τη Χλόη Χατζηβαρύτη και τον Ιάσονα Λίγα, ενώ η μουσική βραδιά με τον Anastasio φέρνει λίγη από τη μαγεία και το πνεύμα του Reworks στη Χαλκιδική», δήλωσε η Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ekies.

Έχουν προγραμματιστεί ακόμη μία εμφάνιση του Anastasios, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου όπου θα έχει την Πανσέληνο του Οξύρρυγχου, κι ένα Ekies Walks για την Τετάρτη 22 Αυγούστου (Tzikas Family Winery). Για κρατήσεις θέσεων: 23750-91000