Σύνταξη: tourismtoday.gr

Λεπτομέρειες αποκάλυψε η Silversea Cruises, σχετικά με τις γευστικές εμπειρίες στο νεότερο πλοίο της Silver Endeavour.
Πρόκειται για το πιο πολυτελές σκάφος εκστρατείας στον κόσμο που θα υποδεχθεί τους επιβάτες στην Ανταρκτική από τις 21 Νοεμβρίου.
Στα εστιατόρια του, θα προσφέρει την πολυτέλεια της επιλογής για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Το Silver Endeavour θα διαθέτει τέσσερα signature εστιατόρια, καθώς και το Arts Café της κρουαζιερόπλοιου και 24ωρη εστίαση στις σουίτες του. Θα προσφέρει στους απαιτητικούς επισκέπτες μερικές από τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες στη θάλασσα και την πολυτέλεια της επιλογής, ακόμη και κατά την κρουαζιέρα στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ανταρκτικής και της Αρκτικής.

“Σήμα κατατεθέν της εμπειρίας της Silversea, είναι να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας την πολυτέλεια της επιλογής ενώ ταξιδεύουν στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου με το Silver Endeavour, δήλωσε η Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer της Silversea Cruises.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκλεκτά διεθνή πιάτα υψηλής ποιότητας σε τέσσερα από τα signature εστιατόρια μας, ενώ θαυμάζουν τα παγωμένα τοπία της Ανταρκτικής και της Αρκτικής από την άνεση των ευρύχωρων εσωτερικών χώρων του πλοίου.

Μπορούν επίσης να έχουν τον μπάτλερ τους να τους σερβίρει τα γεύματα στη σουίτα τους, όλο το εικοσιτετράωρο, αν το προτιμούν.

Η εξαιρετική γαστρονομική προσφορά στο Silver Endeavour συμβάλλει στη διάκριση του πλοίου ως το πιο πολυτελές σκάφος εξερεύνησης στον κόσμο”.

Το Silver Endeavour έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταξιδεύει σε μερικές από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου, υποδεχόμενο τους επισκέπτες με άνεση και στυλ.

Το πλοίο διαθέτει την υψηλότερη αναλογία χώρου προς φιλοξενούμενο στις κρουαζιέρες εκστρατείας, μερικές από τις πιο ευρύχωρες σουίτες με μπαλκόνι και μια σειρά από κομψούς δημόσιους χώρους και εστιατόρια.

Σερβίροντας την καλύτερη γκουρμέ κουζίνα του κλάδου, καθώς και μια ευρεία επιλογή δωρεάν κρασιών και φιαλών υψηλής ποιότητας, τα εστιατόρια του Silver Endeavour θα είναι από τους πιο ευρύχωρους και κομψούς χώρους στις υπερπολυτελείς κρουαζιέρες εκστρατείας.

Παρέχοντας την πολυτέλεια της επιλογής, θα προσφέρει στους 200 επισκέπτες του σχεδόν 300 θέσεις για δείπνο κάθε βράδυ – συν την επιλογή να δειπνήσουν στην ιδιωτικότητα των σουιτών τους.

Οι χώροι εστίασης του Silver Endeavour

The Restaurant (385m²)

Στο κατάστρωμα 4, ο κύριος χώρος εστίασης του Silver Endeavour υποδέχεται έως 192 επισκέπτες με μοντέρνο, ευρύχωρο σχεδιασμό για ατμοσφαιρικά γεύματα σε ένα κομψό περιβάλλον.

Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, το The Restaurant προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διεθνείς και περιφερειακές επιλογές μενού, με μια επιλογή που εναλλάσσεται καθημερινά.

Il Terrazzino (97m²)

Με ολοκαίνουργια αισθητική και οικείες αναλογίες στο κατάστρωμα 4, το Il Terrazzino – που σημαίνει “μικρή βεράντα”, ως φόρος τιμής στο φημισμένο εστιατόριο La Terrazza της Silversea – αποτελεί μια αναφορά στην εκλεπτυσμένη ιταλική κληρονομιά της εταιρείας κρουαζιέρας.

Το εστιατόριο σερβίρει αυθεντική ιταλική κουζίνα από ένα μενού a la carte, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα καλύτερα ζυμαρικά στη θάλασσα, φιλοξενώντας έως 36 επισκέπτες σε ένα αριστοκρατικό και οικείο περιβάλλον κάθε δείπνο.

La Dame (46m²)

Το La Dame, το γαλλικό εστιατόριο με την υπογραφή της Silversea, προσφέρει εκλεκτή γαλλική κουζίνα σε ένα οικείο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον στο κατάστρωμα 4.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μενού a la carte ή να επιλέξουν ένα μενού γευσιγνωσίας έξι πιάτων με συνδυασμό κρασιών. Ανοιχτό μόνο για δείπνο, το La Dame θα υποδεχτεί έως 20 επισκέπτες μόνο κατόπιν κράτησης με συμβολική χρέωση 60 δολάρια ανά άτομο.

The Grill (261m²)

Προσφέροντας θέα 270 μοιρών στον προορισμό από την πρύμνη του πλοίου στο κατάστρωμα 4, με ένα ημιώροφο στο κατάστρωμα 5, το The Grill είναι το casual εστιατόριο του Silver Endeavour.

Το The Grill βρίσκεται δίπλα στο The Pool Deck και προσφέρει ένα μενού a la carte με γευστικά, διεθνή πιάτα, φιλοξενώντας έως 80 άτομα για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα και έως 48 άτομα για δείπνο.

Arts Café (209m²)

Το Arts Café του Silver Endeavour, που κάνει για πρώτη φορά το ντεμπούτο του στις πολικές περιοχές, είναι μια εκλεπτυσμένη εκδοχή του κλασικού καφέ και βρίσκεται στην καρδιά του πλοίου στο κατάστρωμα 5.

Το όμορφα διαμορφωμένο καφενείο, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για εξαιρετική θέα στον προορισμό, θα σερβίρει μια εκτεταμένη συλλογή από ειδικούς καφέδες και τσάγια, καθώς και μια νόστιμη επιλογή από φρέσκα γλυκά και γκουρμέ μπουκιές.

Οι επισκέπτες του Silver Endeavour θα απολαμβάνουν επίσης 24ωρη εστίαση στη σουίτα τους, με ένα εκτεταμένο μενού που περιλαμβάνει καθημερινό φαγητό και πλούσιες απολαύσεις, όπως βιώσιμο χαβιάρι, σαμπάνια και πολλά άλλα.

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Endeavour

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές πολικής κλάσης PC6, το Silver Endeavour έχει σχεδιαστεί για πολική εξερεύνηση.

Διαθέτει υπερσύγχρονες ανέσεις, με κορυφαία αναλογία Zodiac προς επισκέπτες, καγιάκ και τεχνολογία αιχμής για την πλοήγηση και την εξερεύνηση, συμπεριλαμβανομένου ενός απομακρυσμένου συστήματος κάμερας gimbal, το οποίο μπορεί να καταγράψει εικόνες υψηλής ποιότητας από απόσταση 5 χιλιομέτρων, μεταξύ άλλων.

Διατηρεί το χαρακτηριστικό επίπεδο άνεσης της Silversea, με αναλογία πληρώματος προς επιβάτες περίπου 1:1 και τα χαρακτηριστικά της κρουαζιέρας για την πολυτέλεια, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας μπάτλερ για κάθε σουίτα και μερικά από τα πιο ευρύχωρα καταλύματα στην κρουαζιέρα εξερεύνησης.