Η Sigrid de Mazieres είναι η νέα επικεφαλής των χωρών του Κόλπου (GCC) για το Γερμανικό Εθνικό Γραφείο Τουρισμού, με έδρα στο Ντουμπάι.

Είναι υπεύθυνη για την χάραξη της στρατηγικής πωλήσεων και μάρκετινγκ, προκειμένου να προωθήσει την “Destination Germany” σε όλη την περιοχή των χωρών του Κόλπου (GCC) και να ενισχύσει τον αριθμό άφιξης επισκεπτών με την υποστήριξη τοπικών και ξένων εμπορικών εταίρων και ενδιαφερομένων από τη βιομηχανία.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω τον νέο ρόλο και συνεχίζω να ενισχύω τη θετική εικόνα της Γερμανίας ως ταξιδιωτικό προορισμό όλο το χρόνο, τονίζει η Sigrid de Mazieres .

Στόχος μου θα είναι να αναμορφώσω τις στρατηγικές επικοινωνίας του Γερμανικού Εθνικού Γραφείου Τουρισμού, ξεκινώντας νέες συναρπαστικές καπμπάνιες, οι οποίες θα προσελκύσουν το υπάρχον πιστό κοινό ταξιδιωτών μας και ταυτόχρονα θα ασχοληθούν με νέα τμήματα αναδυόμενων αγορών όπως οι millenials Αραβες ταξιδιώτες που αναζητούν βιωματικές εμεπιρίες”.

Η τουριστική αγορά των χωρών του Κόλπου είναι μία από τις 20 πρώτες αγορές πηγών για τη Γερμανία και η τρίτη μεγαλύτερη μη ευρωπαϊκή αγορά μετά την Κίνα και τις ΗΠΑ.

Το 2016 η Γερμανία κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των ταξιδιωτών του GCC, ακόμη και πριν από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και την Γαλλία.

Η Sigrid De Mazieres έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και τις επικοινωνίες, εκτεταμένες γνώσεις της βιομηχανίας και τεράστια εμπειρία από προηγούμενους ρόλους διαχείρισης της σε κορυφαίες εταιρείες όπως η Qatar Airways και η ιδιωτική αεροπορική εταιρία Qatar Executive στην Ντόχα.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Media & Communications από το London School of Economics στο Ηνωμένο Βασίλειο.