Στην τελική γραμμή οι κρατήσεις από την Γερμανική αγορά για το καλοκαίρι του 2018.

Ο Γερμανικός ταξιδιωτικός οργανισμός ETI έχει ήδη ανοίξει τα προγράμματα  για κρατήσεις από ταξιδιωτικούς πράκτορες το καλοκαίρι του 2018 και η Schauinsland-Reisen αναμένεται να το πράξει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στα συστήματα σύγκρισης κρατήσεων και τιμών της Schauinsland-Reisen βρίσκονται ήδη δημοφιλείς προορισμοί μεταξύ των οποίων ορισμένα Ελληνικά νησιά, οι Βαλεαρίδες, η Ισπανία, η Τουρκία, η Βουλγαρία και η Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ σύντομα θα προστεθούν Αίγυπτος και οι Κανάρια Νησιά.

«Η Αίγυπτος κάνει μια ισχυρή επιστροφή αυτό το καλοκαίρι και για την επόμενη χειμερινή περίοδο», δηλώνει διευθυντής της ETI, Ulrike Runge ο οποίος αναμένει περαιτέρω καλύτερες πωλήσεις για το καλοκαίρι του 2018, χάρη στην καλή σχέση ποιότητας-τιμής αλλά και στα προβλήματα στην Τουρκία.

Η ειδικευμένη στην Αίγυπτο ETI έχει ήδη κρατήσεις για την ξενοδοχειακή αλυσίδα Red Sea Hotels της Hurghada, στον κόλπο Makadi, στο Port Ghalib και στο Sharm El Sheikh για το επόμενο καλοκαίρι, με πακέτα που περιλαμβάνουν πτήσεις από διάφορα Γερμανικά αεροδρόμια.

Ο Γερμανικός ταξιδιωτικός οργανισμός Windrose Finest Travel θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αυτόνομος στο μέλλον με λίγες μόνο συνέργειες back-office, επιβεβαίωσε ο νέος ιδιοκτήτης της FTI Group.

Ο νέος διευθυντής της εταιρείας Stephan Braun, τόνισε ότι η Windrose θα παραμείνει στο Βερολίνο και ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη θέση της.

Οι προσφορές της Windrose “θα ξεκινήσουν από όπου θα σταματήσει η Airtours”, σχολίασε ο Braun σε μια αναφορά στον κορυφαίο t.o. της Γερμανίας την TUI.