Το χειμερινό του μενού λανσάρει το Olive Garden Restaurant & Bar στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙ, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή.

To νέο μενού του Olive Garden αποτυπώνει τη δική του εκδοχή του ελληνικού σπιτικού gourmet, με επιλογές όπως: Χυλοπίτες τσουχτή με μυζήθρα, αυγό και παστό χοιρινό, Φαγκρί με γίγαντες Πρεσπών, πράσο, σπανάκι, σέλινο, ταραμοσαλάτα, κρέμα λεμονιού, κροκέτα ρυζιού και τρίμα αυγοτάραχο, Καλαμάρι γεμιστό με καπνιστό χέλι, πράσο, μανιτάρι, λάδι chorizo, πουρέ και κους κους κουνουπιδιού, Μαύρος χοίρος φρικασέ με ασκολίμπρους αυγολέμονο, πουρέ ψητής σελινόριζας, μανιτάρια και χαρούπι, Κοτόπουλο με τυρί γίτσικο, λαχανικά, coleslaw με γιαούρτι και κόλιανδρο και μαγιονέζα φάβας, αλλά και Πεϊνιρλί με κοκκινιστή μοσχαρίσια ουρά, κασέρι και ημίλιαστη τομάτα.Το γλυκό κλείσιμο επιτάσσει μια “σπασμένη” μηλόπιτα με παγωτό κανέλλα, ή έναν “Κορμό” με λευκή και bitter σοκολάτα & παγωτό σοκολάτα-ταχίνι.