Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Jet2 ακύρωσε τις καλοκαιρινές πτήσεις προς το Άμστερνταμ από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ και του Λιντς Μπράντφορντ μετά από μια τακτική αναθεώρηση του προγράμματος και της ζήτησης.

Οι πτήσεις και από τα δύο αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου προς το αεροδρόμιο Schiphol ακυρώθηκαν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και τα δρομολόγια να αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου τον Σεπτέμβριο.

Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Μπέρμιγχαμ και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Λιντς Μπράντφορντ.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας τόνισε ότι οι ακυρώσεις οφείλονται σε μια τακτική αναθεώρηση της ζήτησης και δεν σχετίζονται με τις εκτεταμένες ελλείψεις προσωπικού στον κλάδο των αερομεταφορών.

Όπως είπε «μετά την τελευταία αναθεώρηση, λάβαμε την απόφαση, σε συνεννόηση με το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, να αποσύρουμε τα δρομολόγια του Ιουλίου και του Αυγούστου προς το Άμστερνταμ από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ και του Λιντς Μπράντφορντ.
Το πρόγραμμα μας για το Άμστερνταμ έχει προγραμματιστεί να ξαναρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Όπου επηρεάζονται οι πελάτες, θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για να τους ενημερώσουμε και θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η απόφαση δεν έχει καμία σχέση με ελλείψεις προσωπικού που επηρεάζουν επί του παρόντος άλλες αεροπορικές εταιρείες».

Την περασμένη εβδομάδα, η Jet2 μείωσε τις πτήσεις προς Τζέρσεϊ από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ, του Μπέρμιγχαμ και Στάνστεντ του Λονδίνου, μετά από αναθεώρηση του προγράμματος της.