Σύνταξη: tourismtoday.gr

Πριν από ένα μήνα η Tripadvisor παρουσίασε την νέα πλατφόρμα σχεδιασμού ταξιδιών της, την Reco (helloreco.com).

Η εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών φαίνεται να αυξάνεται λόγω των εμβολίων. Και η Tripadvisor τους βοηθά να σχεδιάσουν αξέχαστες εμπειρίες διακοπών από αξιόπιστους εμπειρογνώμονες.
Με εξατομικευμένα δρομολόγια στα καλύτερα που έχει να προσφέρει ένας προορισμός.

Η Tripadvisor δημιούργησε την νέα πλατφόρμα για να καλύψει την αύξηση της ζήτησης για αυθεντικές και μεταμορφωτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Η Reco συγκέντρωσε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο και ευρέως αναγνωρισμένο δίκτυο. Με περισσότερους από 300 ειδικούς Trip Designers των οποίων η εξειδίκευση καλύπτει περισσότερες από 100 χώρες.

Με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις τους ως επαγγελματίες ταξιδιωτικοί σύμβουλοι, το Reco’s Trip Designers παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση, αξία και έμπνευση με ειδικά προνόμια και προσφορές.

Όπως αναβαθμίσεις δωματίου, αποκλειστική πρόσβαση σε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πολλά άλλα.

Πώς λειτουργεί η Reco

Οι χρήστες κοινοποιούν απλώς λεπτομέρειες και προτιμήσεις σχετικά με το επόμενο ταξίδι τους στην Reco – όπως προορισμούς, ημερομηνίες και διάρκεια ταξιδιού, τύπο ταξιδιού (π.χ. σόλο ταξίδι, επέτειος ή οικογενειακές διακοπές κ.λπ.), αριθμός ταξιδιωτών και καθορισμένες παραμέτρους προϋπολογισμού.

Αμέσως, η πλατφόρμα Reco ταιριάζει στους χρήστες με μια επιλογή Trip Designers που ικανοποιούν τις μοναδικές ανάγκες τους.

Μετά από μια αρχική συνομιλία μέσω μηνυμάτων εντός της πλατφόρμας, ο χρήστης πληρώνει ένα 199 δολάρια μίσθωση αμοιβής για το Trip Designer. Και τότε η πλατφόρμα αρχίζει να σχεδιάζει ένα προσαρμοσμένο δρομολόγιο για μια αξέχαστη
εμπειρία χωρίς άγχος.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι), η Reco χρησιμεύει ως κεντρικός κόμβος επικοινωνίας και αποθετήριο για όλα τα σημαντικά ταξιδιωτικά έγγραφα και επιβεβαιώσεις.

Το Trip Designer παραμένει διαθέσιμο στους χρήστες του Reco καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Και μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση τυχόν αλλαγών ή ακυρώσεων.

Μέχρι στιγμής η Reco είναι διαθέσιμη σε επιτραπέζιους υπολογιστές και iOS, ενώ τους επόμενους μήνες θα επεκταθεί και σε Android.