Αιφνιδιαστικά υπέβαλε την παραίτηση του ο διευθύνων σύμβουλος της Astir Palace Βουλιαγμένης Στέλιος Κουτσιβίτης, εν μέσω της τουριστικής σεζόν και χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση εκ μέρους των μετόχων της Astir Palace.
Οι “κακές γλώσσες” λένε ότι υπήρξε πρόβλημα στην πληρωμή προμηθευτών της εταιρείας με ανταλλαγή εξωδίκων, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αιφνιδιαστική εμφάνιση των μετόχων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πριν λίγες μέρες.

Οι εξελίξεις στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα φαίνεται ότι δεν σταματούν.
Πληροφορίες, θέλουν να αποχωρεί από τη διοικητική ομάδα της Astir Palace Βουλιαγμένης και ο οικονομικός διευθυντής Κωνσταντίνος Αποστόλου ενώ φαίνεται να έχει απομακρυνθεί και ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, Σαμ Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κουτσιβίτη σχετικά με την παραίτηση του πρόκειται για μια προσωπική απόφαση, κάνει λόγο για την ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου κύκλου και δηλώνει περήφανος για την υλοποίηση αυτής της μεγάλης επένδυσης για τον τουρισμό της Αθήνας τονίζοντας πως αφήνει «παρακαταθήκη» στο επόμενο management δύο έργα να ολοκληρωθούν. Τις ιδιωτικές κατοικίες και την μαρίνα – η αδειοδότηση για την οποία έχει ολοκληρωθεί και αποτελεί το πρώτο Προεδρικό Διάταγμα με ιδιώτη επενδυτή, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο και για αντίστοιχες επενδύσεις σε μαρίνες.
O νέος Αστέρας άνοιξε στο τέλος του περασμένου Μαρτίου σηματοδοτώντας την είσοδο της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων πολυτελείας Four Seasons στην ελληνική αγορά.
Ο Στέλιος Κουτσιβίτης είχε αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στις 20 Ιουλίου 2017.