Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι ημερομηνίες και οι προορισμοί σε ταξίδια ενδέχεται να αλλάξουν λόγω κακοκαιρίας σε όλη την Ευρώπη, προειδοποίησε η TUI UK & Ireland από τον ιστότοπο της.

Στην προειδοποίηση της αναφέρει ότι «προς το παρόν βλέπουμε ασυνήθιστες δυσμενείς καιρικές συνθήκες σε μικρό αριθμό προορισμών σε όλη την Ευρώπη, κάτι που γνωρίζουμε ότι προκαλεί ανησυχία σε ορισμένους από τους πελάτες μας λόγω ταξιδιού».

Διαβεβαιώνει ότι «παρακολουθεί ενεργά τις καιρικές συνθήκες σε όλους τους προορισμούς που επισκεπτόμαστε για να είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλείς για τους πελάτες και τους συναδέλφους μας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ανησυχίες για έναν προορισμό, τότε θα είμαστε σε άμεση επαφή με τους πελάτες με επιλογές για τις διακοπές τους

Αυτό μπορεί να είναι μια αλλαγή στην ημερομηνία ταξιδιού ή η επιλογή αλλαγής των διακοπών τους σε διαφορετικό προορισμό».

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι «προτεραιότητα μας είναι να φροντίζουμε τους πελάτες μας και να διασφαλίσουμε ότι θα έχουν ασφαλείς και χαρούμενες διακοπές».

Υπενθυμίζεται πώς ο TUI Group επιβεβαίωσε χθες Τρίτη την επέκταση προγραμμάτων του σε Ελλάδα και Τουρκία έως τον Νοέμβριο.

Όπως αποκάλυψε τα αποτελέσματα της θα ήταν «πάνω από τις προσδοκίες» αυτό το καλοκαίρι, αν δεν υπήρχαν οι πυρκαγιές στη Ρόδο και άλλα γεγονότα εκτός ελέγχου της.