Οι πελάτες ναύλων EasyJet FLEXI θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πρόσβαση πριν από την αναχώρηση στο Gateway Lounge της easyJet στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου.

Η προσφορά, η οποία δοκιμάζεται έως τις 30 Νοεμβρίου, είναι επίσης διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες FLEXIfare που έχουν ήδη κάνει κράτηση για να ταξιδέψουν μέχρι τότε.

Το πρώτο σαλόνι αεροδρομίου της EasyJet, που άνοιξε το περασμένο καλοκαίρι, είναι το πρώτο σαλόνι αεροδρομίου σε συνεργασία με το No1 Lounges στο North Terminal στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, όπου η easyJet είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία.

Το lounge προσφέρει φρεσκοκομμένο καφέ, κρασί ή πλήρες μπουφέ.

Το Gateway Lounge διαθέτει επίσης δωρεάν Wi-Fi, σημεία φόρτισης και ήσυχους χώρους, ενώ εξυπηρετεί επίσης οικογένειες με χώρο τηλεόρασης και αίθουσα παιχνιδιών.

Οι νέοι και οι υπάρχοντες πελάτες που ταξιδεύουν έως τις 30 Νοεμβρίου και κάνουν κράτηση για ναύλο FLEXI θα λάβουν αυτόματα έως και τρεις ώρες πρόσβασης στο The Gateway Lounge.

Το FLEXIfare της EasyJet είναι ένας ναύλος σε πακέτο που προσφέρει στους πελάτες πρόσθετα προνόμια που περιλαμβάνονται στην τιμή, όπως θήκη 23 κιλών, χρήση αποκλειστικού easyJet Plus Bag Drop, γρήγορη ασφάλεια διαδρομής, δωρεάν αλλαγές πτήσης και διαδρομής και κουπόνι Eat.Drink.Shop.

Ο Ali Gayward, Διευθυντής του Ηνωμένου Βασιλείου για την easyJet, δήλωσε: «Πάντα αναζητούμε νέους τρόπους για να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές και εξαιρετική αξία, γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτήν τη δοκιμή».