Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (Ε.Σ.Α.) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.), εγκαινιάζουν τον 1ο Διαγωνισμό Εμπειρίας Πελάτη, με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των επιχειρήσεων εκείνων που βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή και προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες τους μέσα από τα φυσικά και ψηφιακά (online & offline) καταστήματά τους.

Ο Διαγωνισμός αποτελεί συνέχεια του ιστορικού διαγωνισμού βράβευσης καλύτερης βιτρίνας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών προσαρμοσμένου στα νέα δεδομένα της εποχής, που απαιτούν επικέντρωση στην εμπειρία πελάτη και στη συνύπαρξη φυσικής και ψηφιακής εμπειρίας (online & offline).

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν θα αξιολογηθούν ως προς το ψηφιακό κατάστημα μεταξύ άλλων:

  • Ως προς το φυσικό κατάστημα για την ποιότητα του εσωτερικού χώρου
  • Την ευκολία εύρεσης του προϊόντος
  • Τη βιτρίνα του καταστήματος

Με αφορμή την παρουσίαση του μεγάλου διαγωνισμού που διοργανώνει ο Ε.Σ.Α σε συνεργασία με το Ο.Π.Α, ο πρόεδρος Σταύρος Καφούνης δήλωσε:

“Είμαι πραγματικά ευτυχής γιατί με την συνεργασία του Πρύτανη και των καθηγητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν διαγωνισμό που η επιτροπή αξιολόγησης θα αποτελείται απο το απόλυτα αντικείμενο σώμα τεταρτοετών φοιτητών.

Για πρώτη φορά τα νέα σύγχρονα μυαλά της χώρας μας, θα αφήσουν τα αμφιθέατρα για να γνωρίσουν και να αξιολογησουν την αγορά.

Ψηφιακά αλλά και φυσικά καταστήματα θα αποτελέσουν αντικείμενο της έρευνάς τους, τα αποτελέσματα της οποίας ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε σε μια εντυπωσιακή τελετή, όπου θα βραβευθούν οι καλύτεροι”.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εμπορικές επιχειρήσεις που διατηρούν είτε φυσικό είτε ψηφιακό κατάστημα ή συνδυασμό των δύο. Οι εμπορικές επιχειρήσεις με άνω του ενός σημείου πώλησης, θα επιλεγούν με ποιό κατάστημα θα συμμετέχουν.

Για την υποβολή της υποψηφιότητας χρειάζεται μόνο η υποβολή φόρμας συμμετοχής.
Διάρκεια υποβολής συμμετοχών 01-30/11/2021.