Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Citadines, η εταιρεία με διαμερίσματα της Ascott ανανεώνει την επωνυμία της καθώς προετοιμάζεται για την επόμενη φάση της μεγάλης επέκτασης της.

Σύμφωνα με την Ascott, η Citadines είναι ήδη η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επωνυμία της με περισσότερα από 100 ακίνητα τώρα σε λειτουργία, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου ανοίγματος Citadines Islington στο Λονδίνο.
Άλλες 80 τοποθεσίες σε 56 πόλεις βρίσκονται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη.

Ένα βασικό στοιχείο της ανανεωμένης επωνυμίας της Citadines θα είναι η προσφορά «επιμελημένων» μοναδικών εμπειριών και υπηρεσιών στους επισκέπτες που προβάλλουν «τα καλύτερα» της ζωής στην πόλη.

Θα δοθεί επίσης έμφαση σε ένα «καλά ισορροπημένο» τρόπο ζωής με ακίνητα που προωθούν εκδηλώσεις και προγράμματα που ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να είναι πιο δραστήριοι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

«Η Citadines είναι μια σημαντική μάρκα στο χαρτοφυλάκιο της Ascott και προσπαθούμε να επεκτείνουμε επιθετικά το αποτύπωμά της σε σημαντικές πόλεις σε όλο τον κόσμο, τόνισε ο Tan Bee Leng, Διευθύνων Σύμβουλος της Ascott σε εμπορικό σήμα και μάρκετινγκ.

Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση διαμερισμάτων με υπηρεσίες έχει αλλάξει.
Ομοίως, έχουμε στρέψει τις προσφορές μας προς ένα υβριδικό μοντέλο που όχι μόνο θα μας επέτρεπε να προσφέρουμε την επιλογή τόσο δωματίων ξενοδοχείου όσο και κατοικιών, αλλά και ένα ισχυρό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του τρόπου ζωής των επισκεπτών μας.

Με την έντονη ανάπτυξη τόσο των εταιρικών όσο και των ταξιδιών αναψυχής σε βασικές αγορές, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενισχύσουμε τα σχέδια επέκτασης μας για την Citadines».