Zήστε την μαγεία των γιορτών με τους αγαπημένους σας στα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας.

Το Pallas Athena στην καρδιά της πρωτεύουσας, το Vouliagmeni Suites, το Boutique hotel Caramel στο Ρέθυμνο, το Larissa Imperial και το Astir*Egnatia Alexandroupolis έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και σας υποδέχονται για υπέροχες στιγμές γιορτής, χαράς και νοσταλγίας.

Είτε ονειρεύεστε λαμπερά ρεβεγιόν ακολουθώντας τους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης, είτε επιθυμείτε να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να χαλαρώσετε κοντά στη φύση, σας προσκαλούμε να επιλέξετε ένα από τα εορταστικά πακέτα διαμονής που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Μοναδικές προσφορές, υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις, αψεγάδιαστο σέρβις, ευφάνταστες εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους, όλα με τη φιλοξενία και το χαμόγελο των ανθρώπων της Grecotel, υπόσχονται να μετατρέψουν τις μέρες των γιορτών σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Ενημερωθείτε για τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές και τα εορταστικά πακέτα διαμονής των ξενοδοχείων.

Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel εξυπηρετεί το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία κ.ά., καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο: 210 7280404.