Η Zeus International Hotels & Resorts μετράει αντίστροφα για τις μέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς και προτείνει εορταστικά πακέτα διαμονής ή μεμονωμένα δείπνα για τις φετινές urban ή κοσμοπολίτικες αποδράσεις σας.

Πέντε μοναδικά city hotels σε πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης, φορούν τα γιορτινά τους και σας προσκαλούν σε εντυπωσιακά ρεβεγιόν με DJ sets ή live μουσική, γευστικά μενού, εορταστικά πακέτα διαμονής και πολλές εκπλήξεις για όλους. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο ή Βουκουρέστι, τα φετινά Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα.

Στη λαμπερή και στολισμένη Αθήνα, το 5άστερο Wyndham Grand Athens στην Πλατεία Καραϊσκάκη, είναι μια ιδανική επιλογή για να ζήσετε το vibe των Χριστουγέννων στην καρδιά της πόλης, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και το ολοκαίνουριο Athens Key Hotel, Trademark Collection by Wyndham, μερικά βήματα μακριά για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα με την ίδια λάμψη.

Στη Β. Ελλάδα και τη συναρπαστική Θεσσαλονίκη επιλέξτε το art hotel Lazart Trademark Collection by Wyndham, με μοναδικές προτάσεις ρεβεγιόν.

Αν ωστόσο θελήσετε μια απόδραση στο φαντασμαγορικό Μιλάνο, το Hilton Garden Inn είναι η κατάλληλη επιλογή για αυθεντικά ιταλικά Χριστούγεννα, ενώ το εντυπωσιακό και πρόσφατα ανακαινισμένο, Central Hotel, Trademark Collection by Wyndham, στο κέντρο της πόλης του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να εξερευνήσετε την κοσμοπολιτική πρωτεύουσα ακόμα και με τα πόδια.

Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και απολαύστε ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, μοναδικά parties αλλά και στιγμές χαλάρωσης με προσφορές στις υπηρεσίες spa, μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα των ξενοδοχείων με την σφραγίδα της Zeus International.

Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας, απαράμιλλή θέα στην Ακρόπολη και πολυτελή διαμονή πέντε αστέρων στο Wyndham Grand Athens.

Η αντίστροφη μέτρηση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τα εντυπωσιακά βεγγαλικά πάνω από την Αθήνα θα σας αφήσουν την πιο γλυκιά εορταστική ανάμνηση!

Christmas Eve Dinner 24.12.2022

Μοναδική παραμονή Χριστουγέννων στο Above Roof Top Bar & Restaurant του ξενοδοχείου με ένα απολαυστικό εορταστικό μενού 5 πιάτων, σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα, με ζωντανή μουσική, εντυπωσιακή 3600 θέα στην πόλη φόντο την Ακρόπολη.

70€ | άτομο

New Year’s Eve Gala Dinner & Party 31.12.2022

Στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα τη φωτισμένη πόλη και την εορταστική γοητεία της μπροστά σας, απολαύστε ένα εκλεκτό μενού 6 πιάτων εμπνευσμένο από τον Chef μας Κώστα Κατσάνα συνοδεία live saxophone και DJ μουσικής.

160€ | άτομο

Νew Year Early Breakfast 01.01.2023

H πρώτη μέρα του χρόνου επιβάλλεται να ξεκινήσει με FOS στο ομώνυμο αίθριο, στην καρδιά του ξενοδοχείου, λαχταριστά εδέσματα σε μπουφέ που θα σας αναζωογονήσουν από το hangover της παραμονής.

35€ | άτομο

Συνδυάστε τις παραπάνω γευστικές εμπειρίες με τη διαμονή σας και απολαύστε μια ολοκληρωμένη εορταστική εμπειρία πέντε αστέρων στο Wyndham Grand Athens:

Προσφορά Χριστουγέννων 210€ (Για κρατήσεις μεταξύ 23-27/12)

Προσφορά Πρωτοχρονιάς 280€ (Για κρατήσεις μεταξύ 29/12-02/01)

· Welcome drink

· Early check in (κατόπιν διαθεσιμότητας)

· Δωρεάν UPGRADE σε Executive Room Acropolis or City view (κατόπιν διαθεσιμότητας)

· Christmas Eve Dinner/New Year’s Eve Gala Dinner στο Above Roof Top Bar Restaurant με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη για 2 άτομα συνοδεία μουσικής

· Εορταστικό πλούσιο πρωινό

· 30’ δωρεάν μασάζ & 30% έκπτωση στις θεραπείες του Spa

· Δώρο έκπληξη

· Late check out