Χριστουγεννιάτικα & Πρωτοχρονιάτικα πακέτα διαμονής με ρεβεγιόν προσφέρουν τα ξενοδοχεία Grecotel στην Αθήνα, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη.

Επιλέξετε το γιορτινό πακέτο που σας ενθουσιάζει κι ευχηθείτε ‘Καλή Χρονιά’ σε αυτούς που αγαπάτε στο πιο κοσμοπολίτικο ρεβεγιόν της πόλης με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel. Στροβιλιστείτε στη χαρά της γιορτής, νοσταλγήστε τα Χριστούγεννα των παιδικών σας χρόνων και ζήστε μοναδικές στιγμές κεφιού και ξεγνοιασιάς με αυτούς που αγαπάτε.

Στην πρωτεύουσα και στην Πλατεία Κοτζιά που φόρεσε τα γιορτινά της σας υποδέχεται το Pallas Athena. Στην ατμοσφαιρική Αλεξανδρούπολη θα σας φιλοξενήσει το Astir*Egnatia Alexandroupolis και στην αρχοντική Λάρισα θα σας φροντίσουν οι άνθρωποι του Larissa Imperial.

Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη εξυπηρετεί το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία κ.α. καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο: 210 7280404.