Τον ερχόμενο Μάρτιο το InterContinental Hotels Group (IHG) θα ανοίξει γραφείο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Ο IHG συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του στο βασίλειο εν΄όψει των μεταρρυθμίσεων Saudi Vision 2030 και τις ευκαιρίες που προσφέρει στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.
Το νέο γραφείο θα οδηγήσει περαιτέρω την απόδοση της υπάρχουσας περιουσίας της IHG στη χώρα και ταυτόχρονα θα υποστηρίξει το αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο, καθώς και τη φιλοδοξία της εταιρείας για την προώθηση των προσπαθειών Saudisation (η Σαουδική Αραβία θέλει οι ξένες εταιρείες και επιχειρήσεις να έχουν και έναν αριθμό υπηκόων της στο εργατικό τους δυναμικό) στον κλάδο.

“Η Σαουδική Αραβία αποτελεί βασική αγορά για το IHG στη Μέση Ανατολή, δηλώνει ο Pascal Gauvin, διευθύνων σύμβουλος IMEA της IHG.
Με το Saudi Vision 2030 και τον ταχύτατο κοινωνικοοικονομικό μετασχηματισμό στη χώρα, πιστεύουμε ότι ο κλάδος του τουρισμού και της φιλοξενίας θα συνεχίσει να παρουσιάζεται με ασύγκριτες ευκαιρίες”.

Η Σαουδική Αραβία είναι μια αγορά προτεραιότητας για το IHG στη Μέση Ανατολή, με ένα τρέχον χαρτοφυλάκιο 33 ξενοδοχείων και 20 ξενοδοχείων υπό κατασκευή, που θα ανοίξουν τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.