Το δεύτερο σκάφος της Four Seasons Yachts ανέλαβε να ναυπηγήσει η Fincantieri, στο πλαίσιο συμφωνίας, αξίας πάνω από 400 εκατ. δολ, με προγραμματισμένη παράδοση το 2026.

Η παραγγελία έχει υπογραφεί με την Marc-Henry Cruise Holdings, συνιδιοκτήτη της Four Seasons Yachts.

Το πρώτο πλοίο του στόλου της Four Seasons Yachts κατασκευάζεται επί του παρόντος από την Fincantieri και πρόκειται να παραδοθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2025.

Ο Larry Pimentel, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marc-Henry Cruise Holdings, δήλωσε: «Η υπογραφή του δεύτερου συμβολαίου μας για το πλοίο με τη Fincantieri είναι άλλο ένα ορόσημο στην ανάπτυξη των Four Seasons Yachts.

Η συνεργασία μας με τη Fincantieri και την Four Seasons δημιουργεί μια ισχυρή τριάδα τεχνογνωσίας που δεσμεύεται να προσφέρει μια «κατηγορία» πολυτελούς εμπειρίας. Είμαι περήφανος για την ταλαντούχα ομάδα και τη συνεργασία πίσω από αυτό το εκπληκτικό επιχειρηματικό έργο».

Ο Alejandro Reynal, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Four Seasons, πρόσθεσε: «Με κάθε εμπειρία Four Seasons που προσφέρουμε, έχουμε μια ακλόνητη δέσμευση για την αριστεία.

Στην περίπτωση των Four Seasons Yachts, το πετυχαίνουμε αυτό συνεργαζόμενοι με εξαιρετικούς συνεργάτες όπως η Fincantieri και η Marc-Henry Cruise Holdings που μοιράζονται το όραμά μας για μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς κρουζιέρας.

Είμαστε περήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Fincantieri σε αυτό το επόμενο σκάφος και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το πρώτο μας ταξίδι σύντομα».