Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το easyHotel πρόκειται να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του επέκταση ανοίγοντας ένα δεύτερο ακίνητο στο Παρίσι τον επόμενο μήνα.

Το ξενοδοχείο Paris Nord Aubervilliers, θα βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό Front Populaire. Πρόκειται για την τρίτη ιδιοκτησία του easyHotel στη Γαλλία.
Η εταιρεία φιλοξενίας λειτουργεί ήδη ξενοδοχεία ένα στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle και άλλο ένα στη νότια ακτή της Νίκαιας.

Το νέο ξενοδοχείο της οικονομικής αλυσίδας στο Παρίσι θα διαθέτει 180 δωμάτια και βασίζεται στην ανάπτυξη του συγκροτήματος JUMP, το οποίο χρησιμοποιεί ένα σύστημα φυσικού αερισμού για να βοηθήσει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

«Η αγορά των ξενοδοχείων του Παρισιού είναι πολύ ανταγωνιστική, πράγμα που σημαίνει ότι η μέση τιμή μιας διανυκτέρευσης παραμένει σχετικά υψηλή, τονίζει ο Karim Malak, διευθύνων σύμβουλος του easyHotel.

Τα οικονομικά καταλύματα έχουν μια πραγματική ευκαιρία να προσελκύσουν όλους τους τύπους πελατών.

Η αποστολή μας, καθώς προσπαθούμε να διπλασιάσουμε το χαρτοφυλάκιο μας έως το 2026, είναι να διασφαλίσουμε ότι οι πόλεις είναι προσβάσιμες τόσο από οικονομική άποψη όσο και από την άποψη των ξενοδοχείων με καλή τοποθεσία».

Το easyHotel απέκτησε πέρυσι οκτώ ακίνητα στην Ολλανδία και το Βέλγιο στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών σχεδίων επέκτασης του.

Η αλυσίδα προσφέρει επί του παρόντος 44 ξενοδοχεία σε 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ακινήτου στο Δουβλίνο, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο μήνα.