Ενισχύοντας τη δυναμική της παρουσία σε πάνω από 75 χώρες, η Hard Rock International ανοίγει το δεύτερο ξενοδοχείο της, Hard Rock Hotel Desaru Coast, στο Τζοχόρ, στη Μαλαισία.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 365 δωμάτια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν οι Studio Σουίτες, οι Rock Royalty Σουίτες και η Rock Star Σουίτα.

Το ξενοδοχείο αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα θέρετρα αναψυχής αυτή τη στιγμή, καθώς και μία πολλά υποσχόμενη τουριστική επιχείρηση στη Μαλαισία, περιλαμβάνοντας ό,τι χρειάζεται για ιδανικές διακοπές πολυτελείας.

Εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, γήπεδα του γκολφ, μέχρι και ένα από τα μεγαλύτερα θαλάσσια πάρκα του κόσμου με τεράστια πισίνα και τεχνητή παραλία, είναι κάποιες μόνο από τις αμέτρητες ανέσεις που προσφέρει για τους επισκέπτες του.

Στα νεαρά μέλη της οικογένειας, προσφέρονται πολλές ευχάριστες δραστηριότητες διασκέδασης στο Hard Rock Roxity Kids Club.

Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν Hard Rock προϊόντα από το Rock Shop, ενώ οι λάτρεις του well-being θα απολαύσουν στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στο άκρως εξοπλισμένο Body Rock fitness Center.

“Πρόκειται για μια συναρπαστική εμπειρία, δήλωσε ο Yogeswarab Veerasany, γενικός διευθυντής στο Hard Rock Hotel, Desaru Coast, καθώς διαθέτουμε μία ποικιλία επιλογών διασκέδασης και υπηρεσιών για τους επισκέπτες μας”.