Η Marriott International θα ανοίξει ένα νέο W Hotel στο κέντρο της πόλης στη Σιγκαπούρη, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα ιδιοκτησία της W.

Το νέο ξενοδοχείο W Singapore – Marina View των 350 δωματίων θα είναι μέρος μιας ανάπτυξης μικτής χρήσης 51 ορόφων που θα περιλαμβάνει επίσης το Marina View Residences.

Η κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2023, με το W Singapore – Marina View να αναμένεται επί του παρόντος να ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη του 2028.

Εκτός από τα 350 δωμάτια και σουίτες, το W Singapore – Marina View θα διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, σπα, πολλές επιλογές για φαγητό και μπαρ.

Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη που γιορτάζει τη διαφορετικότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία και το W Singapore – Marina View αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τον εμβληματικό ορίζοντα της Σιγκαπούρης με τον εξελιγμένο σχεδιασμό, τον δυναμικό προγραμματισμό και τη φιλοσοφία της υπηρεσίας Whatever/Whenever», πρόσθεσε ο Montal.

Στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, η Marriott άνοιξε πρόσφατα επίσης το W Macau – Studio City, καθώς και το W Sydney.

Τα W Hotels υπάρχουν για περισσότερες από δύο δεκαετίες, με πάνω από 60 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο ανοιχτά για τους επισκέπτες.