Στο τιμόνι της Wyndham Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής (ΕΜΕΑ), ο Δημήτρης Μανίκης που αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, με έδρα στα γραφεία του ομίλου στο Λονδίνο.

Βασικός του ρόλος η ανάπτυξη του συνόλου των brand του ομίλου Wyndham στην περιοχή αυτή, η μεγιστοποίηση των επιδόσεων όλων των νέων και υπαρχόντων ξενοδοχείων που λειτουργούν με franchise ή με συμβόλαια διαχείρισης και η επίτευξη των στρατηγικών στόχων του ομίλου, που περιλαμβάνουν λύσεις ποιότητας και τεχνολογίας καθώς και άλλες σε επίπεδο πιστότητας πελατών, πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Ο Δημήτρης Μανίκης έχει προϋπηρεσία 27 χρόνων στην κορυφαία εταιιρεία χρονομίσθωσης RCI, με περισσότερα από 4.300 συνδεδεμένα θέρετρα σε περίπου 110 χώρες, και διαθέτει βαθιά γνώση της βιομηχανίας φιλοξενίας, εκτενές δίκτυο και ισχυρές σχέσεις με επενδυτές και πελάτες στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Πρόσφατα διετέλεσε αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της RCI EMEA, όπου καθοδηγούσε μια ομάδα σε 3 διαφορετικές περιοχές. Είναι κάτοχος Master of Science στο Τουριστικό Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Surrey και πτυχιούχος του τμήματος Tourism & Administration του ΤΕΙ Πάτρας.

Η Wyndham διεύρυνε το αποτύπωμά της στην περιοχή ΕΜΕΑ το 2017 με εγκαίνια σημαντικών ξενοδοχείων, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό τους σε 470.