Η Meliá Hotels International (MHI), ανακοίνωσε τη δημιουργία ομαδικών εμπειριών, οι οποίες θα προσαρμόζονται στην προσωπικότητα κάθε ταξιδιώτη. Πρόκειται για ένα νέο πακέτο με επιμελημένες εμπειρίες το Superior All-Inclusive Group Experience Program, που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τα όνειρα των διακοπών πραγματικότητα.

Από εορτασμούς γενεθλίων, οικογενειακές συναντήσεις, αποδράσεις με φίλους, γιόγκα, καταφύγια γκολφ, το πρόγραμμα Superior All-Inclusive Group Experience του MHI προσφέρει κάτι για όλους.

Με στόχο να εμπνεύσουν ταξιδιώτες όλων των ηλικιών και τρόπων ζωής, αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν το καλύτερο για τους πελάτες που αναβαθμίζουν τη διαμονή τους από superior κατηγορίες δωματίων και σουιτών.

Είτε πρόκειται για τον μοναδικό τρόπο έκφρασης της Ισπανικής πολυτέλειας της Meliá, για τον κομψό, ζωντανό τρόπο ζωής του Meliá, είτε για πολυτελείς βιώσιμες διακοπές πολυτελείας του Paradisus Resorts, κάθε υπο-μάρκα Meliá ενσωματώνει το Superior Group Package με το δικό του στυλ.

Απαιτούνται τουλάχιστον πέντε superior δωμάτια ή σουίτες από κρατήσεις ως ομάδα, για να μπορούν να επιλέξουν οι επισκέπτες, ένα από τα βασικά πακέτα.

Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο μεγαλώνουν τα προνόμια της ομάδας.

Επιπλέον, τα πακέτα Superior All-Inclusive Group Experience έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν κάθε στιγμή ξεχωριστή.

Καθένα από τα βασικά πακέτα περιλαμβάνει μια επιμελημένη εμπειρία check-in ή check-out, εξατομικευμένες ρυθμίσεις στο δωμάτιο και γαστρονομικές εμπειρίες με επιλογή μενού και τοποθεσιών και επιλογές πρόσθετων, όπως έμπνευση από Master Classes και συμμετοχή σε προγράμματα αειφορίας.