Live τουριστικές προσφορές σε αντίστροφη δημοπρασία προσφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της ταξιδιωτικής βιομηχανίας η TourDragon.

Οι ΟΤΑ’s είναι απλώς μεσάζοντες που συνδέουν προμηθευτές και ταξιδιώτες. Ωστόσο, χρεώνουν τους προμηθευτές και τους ταξιδιώτες με προμήθεια μεταξύ 30% και 60%. Οι προμηθευτές καταλήγουν να χάνουν κέρδη και οι ταξιδιώτες καταλήγουν να πληρώνουν διπλά.

Οι τοπικές εταιρείες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις μεγάλες εταιρείες που ξοδεύουν δισεκατομμύρια στο μάρκετινγκ.

Η TourDragon έρχεται να το αλλάξει αυτό.

H TourDragon είναι μια ταξιδιωτική πλατφόρμα η οποία στοχεύει να ανακαλύψει εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση online.

Ειδικότερα, εισάγει τέσσερις επαναστατικές μεθόδους κράτησης:

  1. Μια ανατρεπτική αντίστροφη δημοπρασία για ταξίδια. Οι ταξιδιώτες επιλέγουν τις διακοπές που θέλουν και οι τουριστικοί πράκτορες μπορούν να ανταγωνιστούν ζωντανά για να προσφέρουν την καλύτερη τιμή.
  2. 0% προμήθεια για εκδρομές και διακοπές.
  3. Μια επαναστατική μέθοδο κράτησης που επιτρέπει να αποθηκεύσετε και να λάβετε μια καλύτερη συμφωνία ακόμη και αν έχετε ήδη κάνει κράτηση για τις διακοπές σας.
  4. Ένα αίτημα και πολλά αποτελέσματα με ένα μόνο κλικ.

H TourDragon ιδρύθηκε από τον Mohamed Yousef. Πρόκειται για έναν Αιγύπτιο επιχειρηματία, ο οποίος πρόσφατα απέσπασε το βραβείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την καινοτομία για το σχέδιο καινοτόμων στρατηγικών eTourism.