Από την Intercontinental Hotels Group βραβεύτηκε το Holiday Inn Thessaloniki για το έτος 2011 με το κορυφαίο βραβείο Torchbearer Award 2011. Με το βραβείο αυτό επιβραβεύονται τα ξενοδοχεία που πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόγραμμα της αλυσίδας «Great Hotels Guest Love».

Το Holiday Inn Thessaloniki ξεχώρισε με τις υψηλές επιδόσεις του ανάμεσα στο σύνολο των ξενοδοχείων που διαθέτει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η αξιολόγηση του κάθε ξενοδοχείου πραγματοποιείται από την Intercontinental Hotels Group συστηματοποιημένα με μετρήσεις ειδικών δεικτών καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Να σημειώσουμε ότι η βαθμολογία κάθε ξενοδοχείου προκύπτει από την αξιολόγηση του αναφορικά με την τήρηση όλων των υψηλών προδιαγραφών και από τις μετρήσεις που προκύπτουν από ερωτηματολόγια, τα οποία συμπληρώνονται από τους πελάτες, κατά τη διαμονή τους.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αριστοτέλης Θωμόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε την ιδανική διαμονή σε κάθε επισκέπτη μας. Οι προσπάθειές μας είναι συνεχείς, ώστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και ανέσεις στους πελάτες μας που θα ικανοποιούν τις επιθυμίες τους, αλλά και θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Με την κατάκτηση του βραβείου Torchbearer Award 2011 για 4η φορά, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται αυτές οι προσπάθειες. Είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση για όλους εμάς στο Holiday Inn Thessaloniki που εργαστήκαμε συστηματικά σ’αυτήν την κατεύθυνση και καταφέραμε να διατηρήσουμε την αξιοσημείωτη επίδοσή μας στις μετρήσεις ικανοποίησης πελατών που διενεργούνται από τα κεντρικά της Intercontinental Hotels Group καθόλη τη διάρκεια του έτους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό του ξενοδοχείου, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για την επίτευξη αυτής της τόσο σημαντικής διάκρισης και την κατάκτηση του κορυφαίου βραβείου Torchbearer Award 2011».

Ελπινίκη Τζουάνου