Η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τη Τρίτη 13 Ιουνίου για ακόμη μια χρονιά τα βραβεία των καλύτερων εστιατορίων ελληνικής κουζίνας στη χώρα, σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», σε μια βραδιά που επικράτησε το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής γαστρονομίας.

Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20, υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!

Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς και την τελετή απονομής

Για τη δημιουργία του dîner de gala της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace, το «αθηνόραμα» προσκάλεσε στη Θεσσαλονίκη τον γνωστό και βραβευμένο σεφ Ασημάκη Χανιώτη.

Το highlight της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα η παρέλαση των 117 βραβευμένων εστιατορίων κατά την έναρξη της τελετής, σε ένα εντυπωσιακό catwalk, και η αποθέωσή τους από τους προσκεκλημένους της βραδιάς.