paris nightTo travelplan.gr, ο πιο σύγχρονος Ταξιδιωτικός Οργανισμός στην Ελλάδα & το Art Travel, το πιο φρέσκο ταξιδιωτικό portal, «ντύνονται» Αϊ-Βασίλης & κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους φίλους τους.

Έχοντας αγκαλιάσει τον κόσμο των social media και σε ανταπόδοση της θερμής ανταπόκρισης του κοινού, διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι στην «Πόλη του Φωτός»! Βάσει αποτελεσμάτων προηγούμενου διαγωνισμού/έρευνας του travelplan.gr, το Παρίσι αναδείχθηκε ο No1 προορισμός στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων. Το travelplan.gr κρατώντας την υπόσχεσή του στέλνει τον τυχερό του επόμενου διαγωνισμού του στον προορισμό της επιλογής του.

Ο τυχερός νικητής θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει παρέα με το αγαπημένο του πρόσωπο και να γνωρίσει από κοντά το μοναδικό Παρίσι. Να απολαύσει την πανοραμική θέα της πόλης από τον Πύργο του Άιφελ, να θαυμάσει από κοντά την Αφροδίτη της Μήλου & να γευτεί τα εκλεκτά γαλλικά κρασιά & την περίφημη γαλλική κουζίνα!

Για να απολαύσετε αυτό το μοναδικό δώρο αρκεί να κάνετε απλά like στις σελίδες του travelplan.gr & του Art Travel στο Facebook αντίστοιχα, μέσω της ειδικής εφαρμογής του διαγωνισμού http://competitions.arttravel.gr/special.php. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια έως τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου και η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων.

To ανανεωμένο travelplan.gr, με το νέο site του με αναβαθμισμένες online υπηρεσίες, δε σταματά να εξελίσσεται & να χαρίζει στους φίλους του μοναδικά δώρα! Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook & ανακαλύψτε έναν κόσμο που το ταξίδι είναι τρόπος ζωής! Τον κόσμο του travelplan.gr.