Για να γιορτάσει το επερχόμενο ντεμπούτο του νεότερου κρουαζιερόπλοιου της τον Δεκέμβριο του 2018, η Holland America Line ξεκίνησε διαγωνισμό με κλήρωση και δύο τυχεροί θα κερδίσουν 7ήμερη κρουαζιέρα το 2019 στο Nieuw Statendam
Η κλήρωση διαρκεί μέχρι τις 15 Ιουνίου 2018 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουνίου 2018.

Για να μπείτε στην κλήρωση Nieuw Statendam Sets Sail, οι συμμετέχοντες πρέπει να επισκεφθείτε το HALNieuwStatendamSweeps.com και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Μόλις συμπληρωθεί αυτή η φόρμα, μπορείτε να κερδίσετε μία επιπλέον εγγραφή,κάνοντας share στο Facebook ή στο Twitter, για συνολικά δύο συμμετοχές.

“Περιμένουμε με ανυπομονησία την άφιξη του Nieuw Statendam θέλουμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας δίνοντας σε κάποιον την ευκαιρία να κερδίσει μια κρουαζιέρα στο όμορφο νέο μας πλοίο, δήλωσε ο Ορλάντο Άσφορντ, πρόεδρος της Holland America Line.

Το Nieuw Statendam θα είναι μια απίστευτη προσθήκη στο στόλο μας και αυτή η κλήρωση είναι ένας τρόπος για μας να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για τους πιστούς επισκέπτες και τους οπαδούς μας”.

Ο μεγάλος νικητής θα λάβει μια επταήμερη κρουαζιέρα το 2019 για δύο στην Καραϊβική ή την Ευρώπη σε δωμάτιο με βεράντα στο Nieuw Statendam. Το νέο πλοίο θα εξερευνήσει τις χρυσαφένιες παραλίες και τον ηλιόλουστο ουρανό της Καραϊβικής στην πορεία του Fort Lauderdale, Φλόριντα, με κρουαζιέρες μέχρι τον Απρίλιο.
Μετά από την εναρκτήρια περίοδο στην Καραϊβική, το Nieuw Statendam θα διασχίσει τον Ατλαντικό Ωκεανό και το καλοκαίρι θα εξερευνήσει τη Βόρεια Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Το πλοίο επιστρέφει στην Καραϊβική τον Οκτώβριο του 2019.