tripontaΟ μικρός  Θάνος Πρωτόπαπας ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων που διοργάνωσε η ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κολοσσό. 

Ο Θάνος Πρωτόπαπας αν και «μικρός στο δέμας», απέδειξε ότι το σουτ θέλει τέχνη και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των άλλων δύο διαγωνιζόμενων. Στη συνέχεια λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που υπήρχαν(καθότι μικρός ήταν δύσκολο να φτάσει την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου)ζήτησε την συνεισφορά και τη βοήθεια του «κοινού». Ο team manager  της Κηφισιάς, Σάββας Νικητάκης προσφέρθηκε να τον βοηθήσει σουτάροντας αντ ‘αυτού!

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» που λέει και ο λαός  τα σουτ από το κέντρο για το Νικητάκη που έστειλε την μπάλα στο καλάθι και το μικρό στη Θεσσαλονίκη μαζί με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ( 22/03, 18:00).

Ο 1ος νικητής ο οποίος είναι και μέλος των Ακαδημιών της Νέας Κηφισιάς  πήρε ακόμα σαν δώρο και τη φανέλα του Σάσα Βασίλιεβιτς  υπογεγραμμένη από το Σέρβο γκαρντ 

Παράλληλα ο Βασίλιεβιτς βραβεύτηκε από την ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ για την επιτυχία του να αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού 3πόντων στο 21ο All Star Game του ΕΣΑΚΕ.