Η Pacific Travel Travel Association (PATA) ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ετήσια Σύνοδος Κορυφής PATA (PAS) 2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 27 έως τις 29 Απριλίου.

Η τριήμερη εικονική εκδήλωση, που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Χορηγού Platinum, της Αρχής Τουριστικής Ανάπτυξης Ras Al Khaimah (RAKTDA), θα συγκεντρώσει διεθνείς ηγέτες σκέψης, διαμορφωτές της βιομηχανίας και ανώτερους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που ασχολούνται επαγγελματικά με την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.

Η Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (TDA) ιδρύθηκε τον Μάιο του 2011 υπό την κυβέρνηση του Ras Al Khaimah και στοχεύει στην ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής του εμιράτου και την καθιέρωση του Ras Al Khaimah ως προορισμού παγκόσμιας κλάσης για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια, δημιουργώντας βιώσιμες επενδύσεις ευκαιρίες και βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της.

Η Ετήσια Σύνοδος Κορυφής της PATA αγκαλιάζει ένα παγκόσμιο φόρουμ για την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης, της αξίας και της ποιότητας του τουρισμού και περιλαμβάνει ένα συνέδριο μισής ημέρας, την Ετήσια Γενική Συνέλευση της PATA και το Συμπόσιο Νεολαίας της PATA που επιτρέπει σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες του τουρισμού να έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ηλικιωμένους ηγέτες της βιομηχανίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της εκδήλωσης, ο Σύνδεσμος θα οργανώσει και πάλι τη Συζήτηση για τους ηγέτες της PATA, η οποία συγκεντρώνει ανώτερα στελέχη τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα για την αντιμετώπιση ζητημάτων που προκαλούν σκέψη που επηρεάζουν τη βιομηχανία.

Η εγγραφή για το Virtual PAS 2021 είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του PATA, τα μέλη του κεφαλαίου και τα μη μέλη.