– Πέντε ημέρες στο νησί της Κύθνου, πεζοπορίες με οδηγό, επίσκεψη σε αρχαιολογικό με ξεναγό

– Στα 650 ευρώ περιλαμβάνεται το ξενοδοχείο,το πρωινό,οι μεταφορές και η διασκέδαση

– Κρατήσεις για την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει για τις πέντε ημέρες διακοπών με πεζοπορία στη Κύθνο ,ένα από τα κοντινότερα νησιά των Κυκλάδων στην Αθήνα για την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου.

Η Κύθνος διαθέτει πολλές αμμώδεις, προστατευόμενες παραλίες, μονοπάτια σε γεωργικές εκτάσεις,παραδοσιακά χωριά, ερείπια ενός βυζαντινού κάστρου σε ένα απομακρυσμένο ακρωτήρι, ανασκαφή ενός αρχαίου ναού, ζεστά ιαματικά νερά και πολλά ακόμη.

Για τους πεζοπόρους εκτός από την Ελλάδα, το πακέτο ξεκινάει από το αεροδρόμιο της Αθήνας από όπου υπάρχει μεταφορά προς το λιμάνι του Λαυρίου. Λιγότερο από δύο ώρες στο πλοίο και είστε στην Κύθνο.Το μίνι λεωφορείο θα σας μεταφέρει στο νεόκτιστο Hotel Messaria.

Στην τιμή των 650 ευρώ καλύπτεται η μεταφορά στο Λαύριο, το πλοίο, το minibus για τις μεταφορές, οι πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο, το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο, έναν έμπειρο και γνώστη Πρώτων Βοηθειών οδηγό από το νησί, ένα ειδικό στην αρχαιολογία και την ψυχαγωγία με πολιτιστικό χαρακτήρα .

Επιπλέον, οι πεζοπόροι παίρνουν ένα δωρεάν οδηγό 120 σελίδων.

Αυτή η μορφή διακοπών θα παρουσιαστεί επίσης στις επόμενες ημέρες στις επερχόμενες εκθέσεις του τουρισμού στο Βερολίνο (ΙΤΒ – 5 – 8 Μάρτιος) και στο Παρίσι (Salon du Tourisme Mondiale – Μάρτιος 19 – 20).

Μπορείτε να κλείσετε τις διακοπές σας μέσω της ιστοσελίδας: www.hotelgalatas.com