Διακοπές στη χώρα τους αποφάσισαν να κάνουν οι περισσότεροι Αυστραλοί για να προωθήσουν τον τουρισμό τους μετά απο τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Με την καμπάνια Holiday Here This Year , οι Αυστραλοί υποστηρίζουν την τοπική κοινωνία και προτρέπουν τον κόσμο να μη διστάσει και να επιλέξει τη χώρα τους για τις διακοπές του.

Υποστηριζόμενη από την ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, η εκστρατεία αποτελεί μέρος μιας συντονισμένης ώθησης μάρκετινγκ που περιλαμβάνει όλα τα κράτη και τα εδάφη και παρέχει μια ενοποιημένη πλατφόρμα για την προώθηση του τουριστικού κλάδου και των Αυστραλών.

Η εκστρατεία Holiday here this year θα κυκλοφορήσει σε έντυπα, κοινωνικά μέσα, διαφημιστικές πινακίδες σε μεγάλες πόλεις, στο ραδιόφωνο και εξωτερικές διαφημίση, ενώ οι Αυστραλοί θα ενθαρρυνθούν να δείξουν την υποστήριξή τους χρησιμοποιώντας το hashtag #holidayherethis year στις δημοσιεύσεις τους.

Μια περίληψη μερικών από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Αυστραλίας για τους διεθνείς ταξιδιώτες, ακόμη και αν έχουν επηρεαστεί από τις τρέχουσες πυρκαγιές ή είναι ασφαλείς να επισκεφθούν, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.australia.com/en/travel-alerts.html .