alkyon-pisinaΖήστε αξέχαστες διακοπές σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα και 80 μ. από την θάλασσα του Κορινθιακού. Το Alkyon Resort Ηοtel & Spa είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για μικρούς και μεγάλους!

Δωμάτια Standard, Superior, Executive καθώς και Deluxe με τζακούζι, με θέα στους καταπράσινους κήπους, συνδυάζουν πολυτελή διαμονή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Επιπλέον, τα ευρύχωρα διαμερίσματα και οι μεζονέτες προσφέρουν μοναδική άνεση για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

Το καταπράσινο πάρκο με την παιδική χαρά, η παιδική πισίνα, τα ποδήλατα, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, το πινγκ- πονγκ, το ποδοσφαιράκι και ο εσωτερικός παιδότοπος με τα ολοκληρωμένα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης συνθέτουν ένα ασφαλές περιβάλλον που τα παιδιά απελευθερώνουν την ενέργεια τους και οι γονείς απολαμβάνουν ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ταξιδέψτε τις αισθήσεις σας στις πανέμορφες εξωτερικές πισίνες, αναζωογονηθείτε στο εξωτερικό Jacuzzi και διασκεδάστε στο G.P. Bar. Στις νέες φιλόξενες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου απολαύστε μοναδικές εμπειρίες γεύσεων στο νέο Sky Βar Restaurant ενώ, στο νεόκτιστο Spa Center αναγεννηθείτε με εξειδικευμένες θεραπείες ευεξίας, χαλάρωσης, ομορφιάς και αντιγήρανσης.

Η καλοκαιρινή μας προσφορά ισχύει από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2013. Επισκεφτείτε το www.alkyonhotel.gr και επιλέξτε την προσφορά που ταιριάζει στις δικές σας καλοκαιρινές διακοπές!