Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής ξενοδοχίας και παρουσία της Αναπλ. Υπουργού Τουρισμού, κας. Έλενας Κουντουρά, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα Hospitality Awards 2015. H τελετή απονομής των βραβείων, που αποτέλεσε το έναυσμα για τη θεσμοθέτηση της μεγαλύτερης διοργάνωσης επιβράβευσης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό της Εθνικής Ασφαλιστικής και διοργανώθηκαν από την ETHOS EVENTS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.  Οι τελικοί νικητές  που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες,  επιλέχθηκαν από κριτική επιτροπή, που αποτελούνταν από σημαντικά στελέχη της τουριστικής αγοράς.

Το Astir Palace  έλαβε δύο χρυσές διακρίσεις (Gold awards) και μια αργυρή (Silver)  σε κατηγορίες που έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, όπως:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1. SPECIAL AWARDS

Best Greek Hotel & Resort Brand

GOLD – ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ του Ομίλου ΑΣΤΗΡ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2. BEST GREEK HOTELS

Best Greek Landmark Hotel Award

GOLD- ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ του ομίλου ΑΣΤΗΡ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4. BEST GREEK HOTEL & RESORT FACILITIES

Best Greek Hotel & Resort Dining Experience

SILVER – ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ του Ομίλου ΑΣΤΗΡ

Το Astir Palace ώς ένα από τα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ευρώπη εξακολουθεί να παραμένει στην αιχμή των τάσεων στον τομέα του τουρισμού, και να αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της χώρας στην ελληνική τουριστική αγορά.