Διεθνής είναι η τουριστική προβολή για την Αμοργό, καθώς μέσα ενημέρωσης και τουριστικά πρακτορεία σε όλο τον κόσμο, προτρέπουν τους πελάτες και τους αναγνώστες τους να επισκεφτούν φέτος την Αμοργό.

Ιταλία

Ειδικότερα, το VacanzeGreche.com χαρακτηρίζει την Αμοργό ως «το νησί του γαλάζιου, της γοητείας και της παρθένας φύσης». Πρόκειται για ένα μεγάλο τουριστικό πρακτορείο στην Ιταλία με ειδίκευση σε ελληνικούς προορισμούς.

Αυστραλία

Το Greek City Times, μια μεγάλη ιστοσελίδα με έδρα την Αυστραλία, αναδημοσιεύει τη λίστα του Conde nast traveler με τα καλύτερα νησιά για το 2021, όπου η Αμοργός εμφανίζεται στην 6η θέση.

Γαλλία

Το Evaneos αναφέρει ότι η Αμοργός είναι ένα υπέροχο νησί που προσφέρει μια πιο ήσυχη, εναλλακτική λύση αντί τα πιο τουριστικά νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Η εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κλίνουν ταξίδια απευθείας με έναν τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα ανάλογα τον προορισμό που τους ενδιαφέρει.

Μεγάλη Βρετανία

Τέλος, ιδιαίτερα εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια που επιφυλάσσει η βρετανική εφημερίδα Evening Standard. Συγκεκριμένα, την εντάσσει ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά νησιά που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.