Διεθνής είναι η τουριστική προβολή της Πάρου από τις αρχές του χρόνου. Ειδικότερα, δημιουργούνται προτάσεις διακοπών και άρθρα, σε συνέχεια των διεθνών επαφών που έχουν αρχίσει οι εκπρόσωποι του Δήμου με επαγγελματίες του τουρισμού από τον περασμένο Νοέμβριο.

Νομαδική προβολή

Το «GoNomad» παρουσιάζει την Πάρο ως «τον προορισμό που ικανοποιεί σχεδόν όλες τις ανάγκες του επισκέπτη» και αναδεικνύει με προτάσεις της, τα πιο όμορφα αξιοθέατα του νησιού. Πρόκειται για αμερικάνικη ταξιδιωτική ιστοσελίδα που προβάλλει ιστορίες δημοσιογράφων που ταξιδεύουν σε διάφορους προορισμούς.

Βρετανικό δημοσίευμα

Η γνωστή βρετανική ιστοσελίδα «Robb Report» αναφέρει την Πάρο ως “ το νησί με την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, μαγευτικές παραλίες, καταπράσινα βουνά και ρουστίκ αγροτικά χωριά». Παράλληλα, στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα της η blogger Sue Cockell σημειώνει ότι «Το νησί της Πάρου στις Κυκλάδες έχει όλα όσα αναζητάτε σε αυτήν την αρχέτυπη εμπειρία του ελληνικού νησιού.

Η επίσης βρετανική «Evening Standard» συγκαταλέγει την Πάρο στα «20 Ελληνικά νησιά για επίσκεψη» και προτείνει αξιοθέατα , εστιατόρια και καταλύματα για τους επισκέπτες. ( https://www.standard.co.uk/escapist/travel/best-greek-islands-to-visit-a3869661.html).

Προβολή μέσω blogs

To johnyafrica.com , η ταξιδιωτική ιστοσελίδα του Travel Blogger Johnny Africa παρουσιάζει σε άρθρο του συνοπτικά, την εμπειρία του από την επίσκεψή του στην Πάρο, δίνοντας έμφαση στη Νάουσα.

Στο goingawsemeplace.com, την ταξιδιωτική ιστοσελίδα του Travel Blogger Will Tang, ο τελευταίος σε άρθρο του χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «Μέσα σε μία μέρα μπορεί κανείς να δει όλα τα πανέμορφα αξιοθέατα της Πάρου και να αφιερώσει λίγο χρόνο σε μια από της μοναδικές παραλίες της».

Στο eatsleepbreathtravel.com, την ταξιδιωτική ιστοσελίδα της δημοσιογράφου Hannah Logan, η τελευταία σε άρθρο της για την εμπειρία της από την Πάρο χαρακτηρίζει το νησί ως «το αγαπημένο της».

Στο traverse-blog.com, η Aμερικανίδα blogger Megan Arzbaecher, διηγείται την όμορφη εμπειρία της στην Πάρο ενώ στο missmovealt.com, την ταξιδιωτική ιστοσελίδα της blogger Oonagh Blair-Quigg παρουσιάζεται με θαυμασμό η Πάρος ως «Κομμάτι του Παραδείσου».