Με το «Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016» διακρίθηκε το εστιατόριο Grace και με το βραβείο «Νέος ταλαντούχος Chef για το 2016» ο Executive Chef του Σπύρος Αγιούς, στο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων υψηλής γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι»,

Οι διακρίσεις αυτές, που απονέμονται σε εστιατόρια με υψηλές αξιώσεις τα οποία τιμούν την ελληνική κουζίνα, αποτελούν μια σπουδαία αναγνώριση τόσο του εστιατορίου του πολυβραβευμένου Grace Santorini, όσο και του Chef, Σπύρου Αγιούς.

Με θητεία δίπλα στους Michel Roux Jr. και Gordon Ramsay και εμπειρία σε σημαντικά εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Σπύρος Αγιούς έχει σχεδιάσει για το Grace Santorini ένα εκλεπτυσμένο και άρτιο μενού, που ενσωματώνει με ευφυή τρόπο Μεσογειακά και τοπικά στοιχεία και παρουσιάζει αριστουργηματικά, πλούσια, εύγευστα και ολοκληρωμένα αισθητικά πιάτα.

Το Grace Santorini στοχεύει στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας διαμονής, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για όσους το έχουν επισκεφθεί, αλλά και για όσους αναζητούν τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό.