Η Handwritten Collection, μέρος του χαρτοφυλακίου της Accor, επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη με νέα ανοίγματα σε αρκετές χώρες.

Η επωνυμία, η οποία παρουσιάστηκε το 2023, κέρδισε γρήγορα έδαφος στην αγορά, με 17 ξενοδοχεία σε κορυφαίες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα πρόκειται να προσθέσει περίπου 25 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της, με περισσότερα από 150 επιπλέον έργα υπό συζήτηση.

«Οι πιο πρόσφατες προσθήκες μας σε όλη την Ευρώπη καταδεικνύουν την επιτυχία της Handwritten Collection στην προσφορά ξενοδοχείων που έχουν απήχηση στους ταξιδιώτες που αναζητούν ξεχωριστές και αξέχαστες εμπειρίες.

Επιπλέον η επέκταση της αλυσίδας φιλοξενίας στη γηραιά ήπειρο αποτελεί απόδειξη της ισχυρής ζήτησης που βλέπουμε σε όλη την περιοχή», τόνισε σε δηλώσεις του ο Philippe Bijaoui, ανώτατο διοικητικό στέλεχος, της εταιρίας

Οι επερχόμενες προσθήκες στην Ευρώπη περιλαμβάνουν

  • Κύπρος: Το Classic Hotel Nicosia θα ανοίξει αυτόν τον μήνα και θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο Handwritten Collection στην Κύπρο. Βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας και θα προσφέρει 54 δωμάτια, ένα σπα στον τελευταίο όροφο, έναν ευέλικτο χώρο και επιλογές για φαγητό, όπως ένα γκουρμέ εστιατόριο.
  • Αλβανία: Το Adorn Tirana θα ανοίξει στην πλατεία Σκεντέρμπεη, την κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας αυτό το φθινόπωρο. Αυτό το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 25 δωμάτια, μεταξύ των οποίων έξι σουίτες, ένα εστιατόριο και ένα πιάνο μπαρ.
  • Γερμανία: Το MUZE Hotel Düsseldorf θα κάνει το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο. Αυτό το ξενοδοχείο θα διαθέτει 60 δωμάτια, μια αίθουσα συνεδριάσεων, μια γκαλερί τέχνης και ένα μπαρ και βρίσκεται κοντά στα εμπορικά και πολιτιστικά ορόσημα του Ντίσελντορφ.
  • Ολλανδία: Το Hotel Ter Zand, που βρίσκεται στο Zeeland, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει αργότερα αυτόν τον μήνα και θα προσφέρει 53 δωμάτια και 32 σουίτες στον κήπο. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται κοντά σε φυσικά καταφύγια και παραλίες, προσφέροντας μια ήρεμη απόδραση.
  • Γαλλία: Το Fort Saint-Laurent Hôtel & Spa στη Λυών θα ανοίξει αργότερα αυτόν τον μήνα και θα προσφέρει 36 δωμάτια και στεγάζεται σε ένα κτήριο του 16ου αιώνα.
  • Ρουμανία: Το Tecadra Bucharest Hotel, που ανοίγει το 2025, θα είναι το πρώτο ακίνητο της μάρκας στη Ρουμανία. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 100 δωμάτια και θα χρησιμοποιεί λύσεις βιώσιμης ενέργειας.
  • Βέλγιο: Το La Maison Fraiture, που ανοίγει το 2026, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της Handwritten Collection στο Βέλγιο. Θα προσφέρει 120 δωμάτια, εγκαταστάσεις ευεξίας και χώρους εκδηλώσεων με θέα στα γύρω βουνά.

Πρόσφατα εγκαίνια στην Ευρώπη περιλαμβάνουν το Hotel Maison Hamelin στο Παρίσι, το Hôtel Plaza Biarritz Plage στη Χώρα των Βάσκων και το Hotel Castel Maintenon κοντά στο Παρίσι.