Ο κολοσσός φιλοξενίας Radisson Hotel Group στοχεύει στο διπλασιασμό του χαρτοφυλακίου του στη Νότια Αφρική, με την προσθήκη 25 ξενοδοχείων έως το 2030.

Ο Κ. Daniel Trappler ανώτερο διοικητικό στέλεχος του ομίλου τόνισε σε δηλώσεις του: “Η φιλόδοξη στρατηγική επέκτασης στη Νότια Αφρική υπογραμμίζει τη δέσμευσή του να ενισχύσει την παρουσία του και να συμβάλει στην ανάπτυξη της νοτιοαφρικανικής βιομηχανίας φιλοξενίας.

Δίνουμε προτεραιότητα, είτε μέσω μοντέλων διαχείρισης είτε μέσω franchise, σε μετατροπές για ταχύτερη είσοδο στην αγορά και διερευνούμε στρατηγικές συνεργασίες με υφιστάμενες εταιρείες για την αύξηση του αποτυπώματός μας, κατ΄αρχάς με την εισαγωγή του brand Radisson Individuals.

Αναζητούμε επίσης ευκαιρίες για να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας στην ανώτερη κατηγορία και να εισέλθουμε στην αγορά lifestyle luxury του Κέιπ Τάουν με τα εμπορικά σήματα Radisson Collection και art’otel, αξιοποιώντας τις ισχυρές τουριστικές επιδόσεις της πόλης και το επιτυχημένο υφιστάμενο χαρτοφυλάκιό μας”.

Ο όμιλος Radisson Hotel Group ανακοίνωσε σημαντικές ενημερώσεις στο χαρτοφυλάκιο των ακινήτων που λειτουργεί στη Νότια Αφρική, μεταξύ των οποίων, το ντεμπούτο του πρώτου ξενοδοχείου σαφάρι στη χώρα με το άνοιγμα του Radisson Safari Hotel Hoedspruit.

Το κατάλυμα προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία σαφάρι, με κορυφαίες ανέσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες. Με βάση την επιτυχία του Radisson Safari Hotel Hoedspruit που άνοιξε πρόσφατα, σχεδιάζουμε να επεκταθούμε σε περιοχές σαφάρι και αναψυχής, όπως το Εθνικό Πάρκο Kruger και η παγκοσμίου φήμης περιοχή Winelands γύρω από το Κέιπ Τάουν.

Επιπλέον, στοχεύουμε σε δευτερεύουσες πόλεις που εμφανίζουν ισχυρή ξενοδοχειακής ζήτησης, όπως το Μπλουμφοντέιν, η Πρετόρια και το Ντέρμπαν, ακολουθώντας τις επιτυχίες μας στο Πορτ Ελίζαμπεθ και το Πολοκβάνε. Διερευνούμε, επίσης, την είσοδο σε μικρότερες τριτογενείς πόλεις και κωμοπόλεις, εάν αυτό ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική επέκτασής μας”, πρόσθεσε ο Trappler.

Αυτές οι σημαντικές κινήσεις στη Νότια Αφρική επιβεβαιώνουν την ακλόνητη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας σε ολόκληρη τη χώρα. Η συνεχιζόμενη ανάπτυξή μας στην περιοχή υπογραμμίζει τη θέση μας ως ηγετική δύναμη στη νοτιοαφρικανική βιομηχανία φιλοξενίας.