deth77Δυναμικό «παρών» στο… τερέν της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα δώσει ο «βασιλιάς» των αθλημάτων της καλοκαιρινής περιόδου, το Ολυμπιακό άθλημα Beach Volley.

Στο πλαίσιο του θεματικού αφιερώματος athlisis θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης με κορυφαίους αθλητές από την Ευρώπη και την Ελλάδα, καθώς και αγώνας επωνύμων σε ειδικά διαμορφωμένο τερέν στον υπαίθριο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Τόξο της ΧΑΝΘ. Οι καλύτερες ομάδες ανδρών της Ελλάδας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστρίας, της Βουλγαρίας, αλλά και οι ομάδες των γυναικών, της Βουλγαρίας, η Ελληνική Εθνική Ομάδα Γυναικών, η Ελληνική Εθνική Ομάδα Νεανίδων και η Ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα διαγωνίζονται κάθε απόγευμα για τους επισκέπτες της 78ης ΔΕΘ.

Την παράσταση θα κλέψει ο αγώνας των celebrities, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με τη γνωστή παρουσιάστρια Bίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών θα λάβουν μέρος σε αγώνες επίδειξης.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες την ημέρα καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της 78ης ΔΕΘ, με έναρξη στις 17:30.

Μεγάλος χορηγός του Beach Volley είναι το ενεργειακό ποτό JΑGUAR, συνδιοργανωτές η ομάδα Πρωτοπόροι και οι εταιρείες αθλητικών ειδών SPORT 2000 και Under Armour και χορηγοί οι εταιρείες Mega Security και Edenred.