Ακόμη πιο ευχάριστη έγινε η ατμόσφαιρα στο εστιατόριο “Μεσογαία”, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσης, πρωτοτυπίας και αισθητικής, καθώς ο  χώρος ανακαινίστηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο προορισμό, ικανοποιώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, για το πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό του γεύμα.

Εκτός από την ποιότητα, χαρακτηριστικό του εστιατορίου είναι και η ταχύτητα, καθώς σε μεγάλο βαθμό εξυπηρετεί ταξιδιώτες, χωρίς την πολυτέλεια του χρόνου στη διάθεσή τους.

Το γρήγορο σέρβις συνοδεύεται από την οθόνη που συνδέεται απ’ευθείας με τις αφίξεις-αναχωρήσεις του αεροδρομίου και επιτρέπει στους θαμώνες να χαλαρώσουν, χωρίς φόβο μη χάσουν την πτήση. 

Sofitel Messogea2

Από εκεί και πέρα, το εστιατόριο, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, παρεμένει πιστό στο Μεσογειακό του χαρακτήρα και μπορεί κάποιος να το διακρίνει τόσο στα γεύματα, όσο και στους νέους χώρους, που άνοιξαν την περασμένη εβδομάδα για τους δημοσιογράφους.

Όπως είπε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ξενοδοχειακής εταιρίας Τζένη Μήτση, η ανακαίνιση αφιερώθηκε στη μνήμη του συζύγου της – ιδρυτή του ομίλου Mitsis Hotels Κώστα Μήτση και τόνισε ότι στόχος ήταν να αναδειχθεί ο μοναδικός χαρακτήρας του εστιατορίου, που είναι έντονα συνυφασμένο με τον όρο “ταξιδεύω”. 

Πριν την απογείωση ή μετά την προσγείωση, ή απλά για μία σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα, το ανακαινισμένο εστιατόριο, με λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό, oxford μπλε τελειώματα και επιφάνειες από λευκό μάρμαρο, περιμένει τον επισκέπτη για να τον «ταξιδέψει» με την υψηλή αισθητική του.

Παράλληλα, το γυάλινο κελάρι του «Μεσογαία», το show-cooking station, ο κομψός χώρος για φαγητό και το μπαρ με τα ειδικά πιάτα για να συνοδέψουν το κρασί ή το ποτό δημιουργούν το τέλειο σκηνικό απόλαυσης για όσους αποζητούν αποδράσεις με στιλ.

Sofitel Messogea1

Σε βάθος τουλάχιστον διετίας, όπως αποκάλυψε η κ. Μήτση, θα πραγματοποιηθεί ένα επενδυτικό πρόγραμμα, συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ, για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Sofitel , χωρίς να κλείσει η μονάδα.

Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα πολλά έργα που έχει ξεκινήσει ο Όμιλος στις εγκαταστάσεις του σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών είναι ένα τουριστικό συγκρότημα με διαμερίσματα και σουίτες, σε ιδιόκτητη έκταση στη Μύκονο, ενώ ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις με ανακαινίσεις στα ξενοδοχεία του Ομίλου Rinela Beach resort and Spa στην Κρήτη και Village Beach Hotel στη Ρόδο.

Στη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης, η κ. Μήτση εκτίμησε ότι το 2017 θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό και τόνισε ότι τα μηνύματα που έρχονται από τις προκρατήσεις είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Ακόμη και η αγορά της Αγγλίας -είπε χαρακτηριστικά- επανακάμπτει δυναμικά και παρά το Brexit,πλήθος Εγγλέζων επισκεπτών αναμένεται να καταφθάσουν και φέτος για διακοπές στα δημοφιλή θέρετρα της χώρας, όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως. Σημαντική αύξηση εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει ο αριθμός αφίξεων τουριστών και από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης – Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και ιδιαίτερα την Πολωνία.

Όπως είπε η κ. Μήτση, πέραν της δυναμικής που έχει αναπτύξει το τουριστικό προϊόν της χώρας, καταλυτικό ρόλο στην άνοδο των αφίξεων έχουν τα σοβαρά προβλήματα της Τουρκίας με την τρομοκρατία.

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Mitsis Hotels ιδρύθηκε το 1976 από τον Κώστα Μήτση και έχει αυτή τη στιγμή 17 ξενοδοχεία σε κάποιους από τους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα.

Βάζοντας τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην τουριστική – ξενοδοχειακή βιομηχανία της χώρας δίνει προτεραιότητα πάντα στον πελάτη και την υπόσχεση να του προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στα ξενοδοχεία του.Ανακαίνιση

Ο  χώρος του «Μεσογαία»,  ανακαινίστηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο προορισμό, ικανοποιώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, ενώ motto του είναι το «Unique Destination», μια και κάθε ξενοδοχείο είναι και ένας μοναδικός προορισμός, με City hotels, resorts, κέντρα SPA και θαλασσοθεραπείας, 4 και 5 αστέρων, σε νησιά που λούζονται στο ελληνικό φως, σε πόλεις με μακραίωνη ιστορία και πολιτισμό.

Sofitel Messogea

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Γενικός Διευθυντής  του Sofitel Athens Airport, κ. Γιώργος  Σταύρου και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της «Ξενοδοχειακής Εταιρίας του Αεροδρομίου  Αθηνών ΑΕ» κ. Τζένη Μήτση.