Ποιος δεν ονειρεύεται να του κάνουν δώρο τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να ταξιδέψει στο αγαπημένο του νησί φέτος το καλοκαίρι; To ExpressFerries.gr σε προσκαλεί να δοκιμάσεις την τύχη σου παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό είτε μέσω του website μας, στο facebook  ή το twitter. 

Τρεις τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δύο άτομα για ένα κυκλαδίτικο νησί! Η διαδικασία είναι απλή! Επισκέψου το ΕxpressFerries.gr , κάνε like στη σελίδα του Express Ferries στο facebook ή follow us στο twitter, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και ετοίμασε βαλίτσα, το καράβι είναι έτοιμο να σαλπάρει με εσένα μέσα! 

Πάρε μέρος στον πιο καλοκαιρινό διαγωνισμό έως τις 13/8/12! Οι τρεις τυχεροί θα ανακοινωθούν την Tρίτη 14/8/12! Τι λες είσαι έτοιμος για βουτιές, ηλιοθεραπεία σε μαγευτικές παραλίες και νυχτερινές περιπλανήσεις σε γραφικά σοκάκια; 

To ExpressFerries.gr είναι ένας διαδικτυακός οργανισμός (portal) που εξειδικεύεται στην online έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για όλους τους ελληνικούς προορισμούς, δημιουργώντας την πιο γρήγορη και ασφαλή μηχανή αναζήτησης. Επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρονται: φοιτητικά, πολυτεκνικά, εκπτωτικά εισιτήρια, δωρεάν αποστολή των εισιτηρίων σε όλη την Ελλάδα ή απλά παραλαβή του εισιτήριου από το κατάστημα στο λιμάνι του Πειραιά και εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα. Ο διαγωνισμός έχει ήδη αρχίσει! Πάρε μαγιό, αντηλιακό και ετοιμάσου για απόπλου!