Σύνταξη: tourismtoday.gr

Εκατοντάδες Ευρωπαίοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Χονγκ Κονγκ δωρεάν. Η Cathay Pacific διανέμει συνολικά 6.240 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από την Ευρώπη και ορισμένα άλλα μέρη του κόσμου.

Η αεροπορική εταιρεία διανέμει τα δωρεάν εισιτήρια σε μέλη της ως μέρος της εκστρατείας Προσφορών Εισιτηρίων «World of Winners», της Αρχής Αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή.
Η εκστρατεία συμμετοχής για το δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο στο Χονγκ Κονγκ θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαΐου 2023.

Ωστόσο, η Cathay Pacific δήλωσε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις σε ορισμένα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.
Το όριο επιτυγχάνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Όσοι πάρουν το δωρεάν εισιτήριο θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν μεταξύ 5 Ιουνίου και 4 Ιουλίου, πληρώνοντας από την τσέπη τους μόνο τους φόρους και τυχόν προσαυξήσεις.

Το Χονγκ Κονγκ είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, αλλά λόγω των περιορισμών της πανδημίας του COVID-19, κατέγραψε σημαντική πτώση στις αφίξεις τουριστών.

Τώρα που έχουν αρθεί οι περιορισμοί, το Χονγκ Κονγκ θέλει να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών σε μια προσπάθεια να αναζωογονήσει τον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα του.