Το LinkedIn Learning εγκαινιάζει σε λίγες μέρες δωρεάν 16 μαθήματα για την εργασία από το σπίτι.
Όπως ανακοίνωσε θα δίνει συμβουλές για το “πως οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν παραγωγικοί, πως να χρησιμοποιούν τα εικονικά εργαλεία συσκέψεων (Microsoft Teams, Skype, BlueJeans, Cisco Webex και Zoom) και πως θα ισορροπήσουν με υγιή τρόπο την σχέση οικογένειας-εργασίας από το σπίτι”.
Σύμφωνα με το LinkedIn “μπορεί να μην το συνειδητοποιήσετε αρχικά, αλλά η εργασία από το σπίτι είναι μια σημαντική αλλαγή, με απώλεια της κοινωνικής δυναμικής.
Χωρίς την ικανότητα να ασχολείστε με εργαζόμενους κάθε μέρα, χάνετε κάποιο επίπεδο κλίμακας ως προς την κοινωνική σας κατάσταση, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να επικοινωνείτε.
Υπάρχουν επίσης θέματα ισορροπίας εργασίας / ζωής που πρέπει να ληφθούν υπόψη, βασικές λεπτομέρειες που θα έχουν αντίκτυπο σε πολλούς εργαζομένους, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες συμβουλεύουν το προσωπικό τους να παραμείνουν στο σπίτι|.
Το LinkedIn ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να εξελίσσει την προσέγγιση του βήμα-βήμα με στόχο την ενημέρωση των μελών του και την βέλτιστη χρήση της πλατφόρμας.