Νέα πακέτα wi fi που περιλαμβάνουν δωρεάν μηνύματα εν πτήσει παρουσίασε η Etihad Airways.

Όλοι οι επιβάτες θα μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων «Συνομιλία» – συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Messenger και WeChat – για το σύνολο των πτήσεων, μπαίνοντας με τη συνδρομή τους στο Etihad Guest ή μπαίνοντας στο πρόγραμμα πριν πετάξουν.

Οι επιβάτες που δεν είναι μέλη του προγράμματος επιβράβευσης μπορούν να αγοράσουν το πακέτο Chat για 2,99 δολάρια για πτήσεις μικρότερες από επτά ώρες και 4,99 δολάρια για πτήσεις μεγαλύτερες από επτά ώρες.

Εν τω μεταξύ, ένα πρόγραμμα «Surf» παρέχει απεριόριστη χρήση δεδομένων και είναι δωρεάν για επιβάτες που ταξιδεύουν στην πρώτη θέση και για μέλη της Etihad Guest Platinum και Exclusive. Για άλλους επιβάτες χρεώνεται 9,99 δολάρια για πτήσεις κάτω των επτά ωρών και 19,99 δολάρια για πτήσεις άνω των επτά ωρών.

Και η Turkish Airways προσφέρει δωρεάν μηνύματα

Η Turkish Airlines έκανε μια παρόμοια ανακοίνωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία τα μέλη της Miles&Smiles θα έχουν δωρεάν χρήση των εφαρμογών συνομιλίας σε ορισμένους τύπους αεροσκαφών αρχικά, προτού διατεθεί δωρεάν πρόσβαση στον στόλο της.