Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Delta Air Lines έχει αρχίσει να προσθέτει δωρεάν Wi-Fi στα μέλη πιστότητας SkyMiles σε πτήσεις που είναι εξοπλισμένες με Viasat μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, ξεκινώντας με υπηρεσίες από το Παρίσι και τη Νίκαια τον περασμένο μήνα. Η υπηρεσία σε πρόσθετες διεθνείς πτήσεις αναπτύσσεται σε συνεχή βάση.

Αργότερα αυτόν τον μήνα, η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει την υπηρεσία σε πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Τον Σεπτέμβριο θα προστεθεί σε επιπλέον ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ισλανδία, η Ιρλανδία, το Βέλγιο, η Τσεχική Δημοκρατία, η Δανία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Σουηδία και η Ελβετία.

Στο Ισραήλ έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, αν και η υπηρεσία του αερομεταφορέα εκεί έχει ανασταλεί έως τις 31 Αυγούστου.

Τον Οκτώβριο, ο αερομεταφορέας θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Νότιας Αμερικής (Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ και Περού) ακολουθούμενη από τη Χαβάη. Και μέχρι τον Ιανουάριο του 2025, θα προστεθούν πτήσεις από και προς τη Νιγηρία, την Γκάνα και τη Σενεγάλη, ενώ οι πτήσεις της Νότιας Αφρικής και του Ειρηνικού (Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία) αναμένεται να προσφέρουν την υπηρεσία από τα μέσα έως τα τέλη του 2025.

Η Delta άρχισε να προσφέρει δωρεάν WiFi εντός πτήσεων στα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης SkyMiles τον Φεβρουάριο του 2023 και σήμερα “δωρεάν συνδεσιμότητα ποιότητας ροής είναι διαθέσιμη σε σχεδόν 700 αεροσκάφη”, περισσότερο από το 90% του εγχώριου στόλου, σύμφωνα με τον αερομεταφορέα.