Τα Small Luxury Hotels of the World ™ (SLH) καλοσώρισαν στο πολυτελές χαρτοφυλάκιό του αυτόν τον Ιούνιο πέντε εντυπωσιακά νέα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία. Είτε στο κέντρο της πόλης είτε χωμένα βαθιά στους λόφους της Τοσκάνης, το καθένα διαθέτει μια μοναδική συλλογή καλλιτεχνημάτων που κυμαίνονται από τη σύγχρονη τέχνη, τη φωτογραφία, τα έπιπλα αντίκες και τα κατά παραγγελία ζωγραφισμένα πατώματα σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον που ξυπνούν τον καλλιτέχνη μέσα μας. Για άλλη μια φορά τα SLH κακομαθαίνουν τους επισκέπτες τους με την πολυτέλεια της επιλογής.

Romeo Ξενοδοχείο, Νάπολη, Ιταλία

Πίσω από την κομψή, γυάλινη πρόσοψη αυτού του Kenzo Tang & Συνεργάτες σχεδιασμένο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν επώνυμα έπιπλα, μοντέρνα τέχνη, vintage κομμάτια και συλλογές φωτογραφιών από φωτογράφους ναπολιτάνικη συμπεριλαμβανομένων Μόνικα Biancardi και Antonio Biasiucci. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου στην προκυμαία κοντά στο ζωντανό ιστορικό κέντρο της Νάπολης, που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την υπέροχη θέα του βουνού Βεζούβιο, το Κάπρι και το Sorrento Coast, ιδιαίτερα από τη γυάλινη πρόσοψη πισίνα στον τελευταίο όροφο. Η τέχνη συνεχίζει στα εστιατόρια με επισκέπτες αντιμετωπίζονται με εντυπωσιακά πιάτα στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Il Comandante και τραπεζαρία σε έναν πάγκο βρύση μαρμάρινη μεταξύ ιαπωνικών αντίκες από την εποχή Edo στο Romeo Σούσι. Εν τω μεταξύ, το νέο 10.000 τετραγωνικά. Ft. Dogana del Πώληση spa συνδυάζει την επιστήμη και την τεχνολογία και διαθέτει μια υπέρυθρη σάουνα. Τα δίκλινα δωμάτια είναι διαθέσιμα από € 235 ανά διανυκτέρευση.

Castello di Vicarello, Τοσκάνη, Ιταλία

Μπαίνει μακριά στους λόφους της Τοσκάνης, το Castello di Vicarello τελειοποιεί off-the-beaten-track πολυτέλεια με την ιστορία σε κάθε πέτρα. Κάθε ένα από τα επτά σουίτες σε αυτό το μεσαιωνικό κάστρο προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία: διαθέτει η κινεζική δωμάτιο μια όμορφη κινεζική κρεβάτι από το νησί της Madura? Σουίτα Giardino Segreto μια αντίκα κρεβάτι με ουρανό και τερακότα σόμπα? Σουίτα Vicario ένα ανοιχτό πέτρινο τζάκι και μπανιέρα χαλκού? Suite Villa Chiesina, αρχικά Εκκλησία του Κάστρου, μια ιδιωτική πέργκολα? όλα σε συνδυασμό με την τολμηρή, μοντέρνα έργα τέχνης. Καλοφαγάδες θα απολαύσουν τις ιδιωτικές μαθήματα μαγειρικής, χρησιμοποιώντας φρέσκα προϊόντα συλλέγονται από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ειδικά το φθινόπωρο, όταν οι ελιές, τα μανιτάρια και τα σταφύλια από τον αμπελώνα του Κάστρου συγκομιδή. Τα δίκλινα δωμάτια είναι διαθέσιμα από € 520 ανά διανυκτέρευση.

Αγκαλιά Luxury Suites, Ίος, Ελλάδα

Οι δεκατέσσερις σουίτες στο Αγκαλιά Luxury Suites είναι μοναδικά διακοσμημένα σε παλέτα των μπλε και πράσινα για να αντικατοπτρίζουν την τυρκουάζ θάλασσα και λόφους που δένει γύρω από το νησί καταφύγιο. Μέσα ασβεστωμένους τοίχους και τους τονισμένους θόλους από ντόπιο μάρμαρο και πέτρες υπαινίσσονται παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, ενώ τα αυθεντικά έργα τέχνης προσθέτει μια σύγχρονη αισθητική. Η τέχνη δεν σταματά στους τοίχους, όμως, όπως κάθε σουίτα διαθέτει επίσης ένα του-ένα είδος όροφο πάνω από το οποίο τα κρεβάτια φαίνεται να ανασταλεί. Όσοι δεν έχουν την πολυτέλεια μιας από τις τρεις ιδιωτικές σουίτες πισίνα μπορούν να χαλαρώσουν από την πισίνα γλυκού νερού, που περιβάλλεται από φοίνικες και με θέα στη θάλασσα, το λιμάνι και την πόλη. Καθώς η ημέρα φτάνει στο τέλος της, οι επισκέπτες μπορούν να χαιρετούν τον ήλιο με τακτικές συνεδρίες γιόγκα και διαλογισμού στο σκεπτικό. Pool Suites είναι διαθέσιμα από € 198 ανά διανυκτέρευση.

Castello Boutique Resort & Spa, Κρήτη, Ελλάδα

Έντεχνα συνδυάζοντας την κλασική αρχιτεκτονική κρητικό στιλ με uber-cool interior design, το Castello Boutique Resort & Spa προσφέρει ένα καταφύγιο μόνο για ενήλικες, ανάμεσα στα βουνά και τη θάλασσα σε αυτό το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό. Τα καθαρά λευκά κτίρια προσφέρουν μια εντυπωσιακή αντίθεση με τα πολύχρωμα τροπικά κήπους και το φρέσκο ​​νερό της πισίνας, που είναι εξοπλισμένα με οπτικές ίνες αποτελέσματα, μετατρέπει το αίθριο κατά τις νυκτερινές ώρες. Πολλά από τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή υπαίθριο τζακούζι, ενώ όλα προσφέρουν ευρύχωρες ιδιωτικές βεράντες και τα μπάνια με μπανιέρες αέρα και ντους κρυστάλλινη καμπίνα. Περαιτέρω χαλάρωση είναι σε προσφορά στο Callista Spa με το μενού της προοδευτικής θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση, καθώς και για ένα Zero1 κρεβάτι που δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρού κύματος κάθε 30 δευτερόλεπτα συνοδεύεται από παραγγελία του σχεδιασμού χρώμα. Οι junior σουίτες είναι διαθέσιμα από € 338 ανά διανυκτέρευση.

Domaine des Etangs, Massignac, Γαλλία

Αυτό το επιμελώς ανακαινισμένο κάστρο στην καρδιά της γαλλικής υπαίθρου είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσει τους επισκέπτες να αγκαλιάσει την εσωτερική τους Μονέ με την κομψή πυργίσκους και παραμυθένιο τοπίο των πλωτών οδών και δασικών εκτάσεων που μπορούν να διερευνηθούν με βάρκα με κουπιά ή ποδήλατο. Το πετράδι στο στέμμα του, ωστόσο, είναι οι 29 δωμάτια, που κυμαίνονται από μεμονωμένες κατοικίες αγρόκτημα διάσπαρτα γύρω από τους λόγους και κοιμούνται μέχρι δέκα άτομα στην Σουίτα Chateau, που βρίσκεται στον πύργο με υπέροχη θέα στους κήπους και λίμνες. Καθ ‘όλη, τα πλούσια χαρακτηριστικά περιόδου, συμπεριλαμβανομένων αυθεντικά ξύλινα δοκάρια και πέτρινους τοίχους που συμπληρώνεται από πολυτελή επίπλωση και κομψή γυάλινα χωρίσματα. Το εστιατόριο Dyades επηρεάζεται από προϊόντα που καλλιεργούνται στο κτήμα στη συντριπτική λαχανόκηπο σε νόστιμα εποχιακά πιάτα με ειδικές γευστικές εμπειρίες διαθέσιμη για τους επισκέπτες όπως πικνίκ δίπλα στο ποτάμι. Τα δίκλινα δωμάτια είναι διαθέσιμα από € 500 ανά διανυκτέρευση.