Το Courtyard by Marriott και το Residence Inn by Marriott προγραμματίζεται να ανοίξουν έως το 2020 στο Jumeirah Village Circle (JVC), στο Ντουμπάι.

Η Marriott International και ο όμιλος επενδύσεων Khamas ανακοίνωσαν την συμφωνία τονίζοντας ότι τα δύο ξενοδοχεία θα προστεθούν στα 250 δωμάτια στο χαρτοφυλάκιο της Marriott στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Μιλώντας για τη συμφωνία, ο Jerome Briet, αντιπρόεδρος της Development Lodging, Middle East, Marriott International, δήλωσε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Όμιλο Khamas για να ανοίξουμε ένα νέο Courtyard και Residence Inn στο επερχόμενο JVC Development, που βρίσκεται κοντά στην τοποθεσία του World Expo 2020.

Η συμφωνία αυτή όχι μόνο δείχνει τη δέσμευσή μας για αύξηση του χαρτοφυλακίου της Marriott International στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά ενισχύει επίσης τη ζήτηση για ανάπτυξη ξενοδοχείων στην αγορά”.

Ο Bader Mohamed Yousuf Bukhamas, πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Επενδύσεων του Khamas, δήλωσε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον καλύτερο ‘Ομιλο την Marriott International και ανυπομονούμε για το άνοιγμα του ξενοδοχείου”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, το Courtyard by Marriott JVC θα προσθέσει 150 δωμάτια και το Residence Inn by Marriott JVC άλλα 100 δωμάτια στην επικείμενη ανάπτυξη.

Τα ξενοδοχεία θα βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία, κοντά στην οδό Sheikh Mohammed Bin Zayed Road, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις κύριες επιχειρηματικές περιοχές του Ντουμπάι, τα αξιοθέατα αναψυχής καθώς και στην World Expo 2020.

Του έργου θα ηγηθούν αρχιτέκτονες της WSW, ενώ η WA International θα διαχειριστεί το εσωτερικό σχέδιο.

Το Courtyard by Marriott διαθέτει σήμερα έξι ακίνητα σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και θα διπλασιάσει την παρουσία του στην περιοχή με 12 ακίνητα που θα ανοίξουν τα επόμενα πέντε χρόνια.

Το Residence Inn by Marriott θα προσθέσει 11 νέα ακίνητα σε όλη την περιοχή μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, προσθέτοντας στο τρέχον χαρτοφυλάκιο τρία ξενοδοχεία.